Capitolul 3- Si ce ai vrea sa-ti raspund?

57 5 3
                                    

Masa era aranjata frumos,cu stil.Mama si-a facut temele dinainte sa vina.am zambit eu.In capul mesei statea tata ,iar in partea opusa lui statea mama,care in seara asta era de-o finete iesita din comun.Uneori ma fascina chiar si pe mine finetea si eleganta pe care o emana fiinta asta care imi este atat de draga.

Eu stateam langa fratele meu care butona plictisit telefonul ,si in fata mea din nou Pam Pam Pam "Bunaciunea Anului"Aplauze va rugam si rog fetele sa nu mai saliveze. Langa Wayne era un loc gol unde totusi erau farfurii si tacamuri.Cred ca mama nu mai stie numara. m-am amuzat eu.

O pereche de ochi verzi ma priveau intens si simteam cum rosesc ca intr-un film siropos.Serios rosesc?Acum nu e momentul potrivit pentru rosit.Am alta misiune.

-Deci tati,spune-ne odata despre motivul pentru care suntem aici m-am plans eu narabdatoare.Si pot sa jur ca am vazut un zambet pe fata lui  Wayne care din nou era serioasa.

-Ai putina rabdare scumpo.Mi-a spus el luandu-mi mana in palma sa.Mai asteptam pe cineva.

Cand a spus asta am ramas cu cura cascata.Pe cine Doamne Iarta-ma mai asteptam suntem toti aici.A  spus ca e ceva important legat de calatoria lui cu tatal lui David....nu e ca si cum ar invita toata familia sa ne anunte ca Mos Craciun nu exista.

-Dar tati,m-am plans eu,suntem toti .

-Nu inca.Mi-a spus el serios.Si iata ca a sosit a spus el dupa ce soneria enervanta se auzi zgomotos in semn ca avem un musafir.Si ce mai musafir.

De dupa usa mare pe care Jasmine a deschis-o a inaintat o domnisoara in toata splendoarea sa.O tipa roscata cu o parul pana la umeri a pasit intr-un fel  "glorios?",cu un zambet tamp pe fata si evident niste tocuri imense.M-am strambat la vederea rochitei sale negre ,mulate si nu exagerez dar cred ca ii era mica cu vreo trei marimi,II strangea sanii de zici ca dintru-n moment in altul vroiau sa o ieie la goana ,si am inceput sa ma intreb cum mai respira.

Fratele meu are ochii bulbucati si abroape ii curge o saliva in coltul gurii.

-Dragilor,ne spune mama ridicandu-se in picioare  punandu-si mana in spatele fetei "balon".Ce?Asa arata .Jur pe colectia mea de oje.Ea este Antonia.

-Imi pare bine! a spus ea in timp ce am dat mana cu ea si am facut cunostinta.

Byron zambea de mama focului si nu-si mai lua ochii de la victimele serii.Oo da ,la sanii ei bietii ma refer.

Apoi mama a continuat.

-Antonia este logodnica lui Wayne.a spus ea.

Si BAM!.Cum mi-a cazut cerul in cap.Prost moment sa beau vin .Si evident cum se astepta toata lumea m-am inecat cu o inghititura de vin.Toata lumea s-a speriat a venit sa ma ajute si Wayne mi-a adus un pahar de apa.Da sigur,da-mi un pahar de apa .Sa fi sigur ca mor.Dupa ce m-ai inselat cu PasupsaBalon.

Si pentru ca socul nu a fost destul de mare,cand mi-am revenit tata a continuat,

-Pentru ca v-am lasat  foarte mult singuri si ne simtim vinovati,a spus tata in timp ce se ridica de la masa si se pune in patele mamei punandu-si mainile pe umerii ei,Wayne si Antonia vor sta aici  cat timp noi o sa fim plecati.a spus el triunfator.

-CEEEE? tip eu ca o nebuna.Deci nu-mi vine sa cred!!!Una e cand imi spune ca Wayne are logodnica si ca aceasta este o fufa sugrumata si alta e cand imi spune ca el si cu fufa lui vor sta in aceeasi casa cu mine.Mi-ar conveni ma mult sa ma tund cu breton.Bine nu chiar asta.Dar cert e ca nu-mi convine deloc.Ii sterg eu zambetul ala de pe fata!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 08, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Naughty LoveWhere stories live. Discover now