Capitolul 2-Nu trebuia sa reactionezi asa.

72 6 0
                                    

Mi-am comandat un cocktail Pink Fizz si in cateva minute a aparut si tatal meu.Cand l-am vazut m-am inecat cu cocktailul pe care il sorbeam deoarece era insotit de un tip WoW.

S-au apropiat de masa la care eu m-am asezat si tata a venit sa-mi sarute obrajii si m-a salutat.

-Buna Scumpa mea.A spus el fericit ca ma vede.Apoi a continuat:Vreau sa iti fac cunostinta cu cineva.

Dupa ce a spus asta s-a dat la oparte si si-a fluturat mana in dreptul barbatului,acum il puteam privi in toata splendoarea sa.

Era un barbat in jur de 24 de ani.Parul lui era scurt si se potrivea de minune cu barba lui putin crescuta.Ii dadea un aer de macho,de un barbat sigur pe fortele lui,de un barbat rebel.Ochii lui verzi in care te puteai pierde intr-o secunda cand te priveau atent,erau bine incadrati intr-o privire aroganta .

Mi-am Coborat privirea la corpul lui care era bine lucrat.Mi-am blocat privirea la pieptul lui care atata atat de bine in camasa alba...iar bratele lui aratau ferme si tari in sacoul bleumarin cu dungi pe care il purta...pantalonul de aceeasi culoare si material ca si sacoul ii venea ca si turnat.

Se parea ca si el ma analizeaza....m-a privit atent ..si-a plimbat prvirea pe intregul meu corp si fiorii mi-au invadat corpul.

Dupa ce a terminat analiza mea si-a dres voce.Tata nu a mai stat pe ganduri si mi l-a prezentat pe tanarul domn.

-Roberta el este Wayne Brown,noul consilier.Spune tata arantan spre Wayne.

-Wayne,Ea este incantatoarea mea fiica,Roberta,A continuat  tata luandu-mi mana si invartindu-ma intr-o pirueta.

-Incantat.A spus Wayne in timp ce mi-a intins mana in semn de salut.

-La fel.II raspund eu .I-am intins si eu mana iar el mi-a luat-o si a dus-o la  gura dandu-i un sarut.

Era doar un gest frumos,politicos.

Ne-am asezat toti 3 la masa.Tata langa Wayne si eu fata in fata cu Wayne.Tata cu Wayne au povestit nu stiu ce despre firma...Dar eu doar il priveam.Observam fiecare miscare a buzelor sale,fiecare reactie,privire....Totul se derula in mintea mea cu incetinitorul.

-Buna ziua!Cu ce va pot servi?M-a trezit din transa chelnerita care a venit sa ne ia comanda.

Am tresarit iar Wayne ia spus  comanda fetei.O vedeam cum il soarbe din priviri si pe el cum ii raspunde la zambet.Simteam o furie de nedescris si stomacul mi se strangea.Dar de ce aveam reactia asta?Imi placea Wayne,Chiar foarte mult dar ....Off las-o balta.

Dupa inca 15 minute fata a adus cele 2 portii de piept de pui la gratar comandate de baieti si salata pe care mi-o comandasem eu.Prima data l-a servit pe tata punandu-i tacamurile in fata apoi farfuria cu comanda data.Apoi l-a servit pe Wayne....Dar cu o alta dexteritate.Am observat doar ca atunci cand ii punea tacamurile i-a atins mana..Wayne isi retrase incet mana iar ea isi ceruse scuze...Wayne a vrut sa isi ia tacamuile sa se serveasca dar cand a desfacut servetelul din jurul lor a observat ca pe acesta era ceva scris.L-a desfacut si a vazut un nume si un numar de telefon.Puteam observa asta deoarece servetelul era foarte subtire.

Naughty LoveWhere stories live. Discover now