Život u dvoje

5.9K 318 28
                                    

Emir

Bella je prosto Bella. Ona ako sebi zamisli nešto to se i ostvari. Već mjesec dana se ubacuje novi namještaj u našu zajedničku kuću koju sam kupio. Jebeno pa zar mjesec treba da se pokupuju stvari? Treba jer je moja buduća žena milionerka pa je tu došao neki kvazi majstor za to sve pa se to danima smišljalo i tako to. Još gore što sam ja cijelo vrijeme morao biti tu jer tu i ja živim kako ona kaže. Jedino šta meni treba je soba za teretanu i bazen i soba za opuštanje. Pod opuštanje mislim na dobar šank i roštilj da ja i moji drugovi imamo gdje očejfit kad dođu. Pripremio sam i 5 sofa u toj sobi da kad se olešimo da nas žene ne voze kući. Lijepo se povaljamo i ujutru na kupanje. Kako smo uselili tako nam je društvo redovno dolazilo i party je bio neizbježan. Emira je isto redovno bila naš gost!!! 

Sjedeći za istim šankom koji se prvi dostavio zajedno sa pićem razmišljam kako se sve sleglo kako treba. Odjednom čujem korake i evo moje male Italijanke u šorcu iz kojeg dupe viri sa sve dugim nogama i nekoj bretele majici kroz koju se vide njene sise i dignutoj kosi u neuredni rep. Odmah mi se dignuo i moj kurac na nju.

"Amore tu si?"

"Ahmmm!"

Već je između mojih nogu i sva se mazi , a meni treba sad žestoko jebanje ništa maženje , ali puštam je da vodi i ljubim je polako i predano da se "umazi"..
Kurac moj već je na šanku i to bez šorca i ja imam pogled na njenu "mazu" i obližem usne jer mi je odjednom vruće i žedan sam . Treba mi nešto da utolim žeđ, a kurac mi prijeti da popuca šavove od mog jeans šorca. Čučnem i osvježim se nektarom koji je samo za mene tu i pušta sok. Tako je jebeno ukusna i njen zvuk dok stenje i ja je punim sa dva prsta i milujući jezikom njene usmine dovodim do jakog vrhunca u kojem toliko vrišti moje ime da hvala Bogu na izolaciji, jer bi sigurno i komšija naš drkao na taj zvuk. Itako je previše odmjerava. Uspravim se i ljubim je kao da mi život zavisi od toga.

"Nije mi loš ukus!"

"Najukusniji , bio sam baš žedan!"

"Moj red!?"

"Drugi put sad želim da te jebem!"

Spustim je na stranicu sofe i zakucam se u nju dok joj rukama gnječim grudi , a ona ukopava svoje nokte u moje bicepse. Jebem je tako jako dok me ona spremno dočekuje i produžavam svoj orgazam da bi ona mogla ponovo da mi da taj osjećaj moći koji imam nad njom . I evo ga moje ime na njenim usnama tako savršeno struji kroz zrak da sam nemoćan i padam preko nje i padamo na sofu i smijemo se.

"Šta mi radiš ženo !?"

"Ženo? Ništa ,samo sam te poljubila!!"

Pravi se fina , ali znamo kako je ona sva fina.

"Samo si došetala polugola do mene i malo se protrljala od moj kurac!"

"Nisam polugola , imam šorc!"

"Nemoj da bi tako se obukla kad imamo goste ili nedo Bog dočekala ove momke što nam dovlače namještaj i sklapaju!!"

"Pa htjela sam u kupaćem ,ali nisam stigla. Prija bi nam sklopili sigurno!!"

"Evaaa!!"

...

Eva

Gledam Emira koliko je samo ljubomoran i kako se pali na svaku provokaciju. Sa Emirom život u dvoje je savršen i dani koje provodim u Sarajevu su lijek za moju dušu, a on ...pa on je on. Savršen, odmjeren pedantan  i mnogo ljubomoran. Sigurna u nas prilagodila sam se našem kutku i našem društvu koje čovjek samo može poželjeti.

"Amore?"

"Kaži ljubavi!"

"Ja moram do Lugana!!"

Put do tvog srca ###4 .DIO SERIJALA "MOĆ KLOŠARA"Where stories live. Discover now