Muke moje niko ne zna!!!

6.1K 371 26
                                    

Emir

Rizik da izgubiš dragog prijatelja je više nego očigledna s moje strane. Uprskao sam stvar i svjestan sam toga. Ne znam kako sam ustao jutros i uspio ubaciti karticu u mobitel. Odmah mi je zazvonio mobitel. Jebote pa ko je odmah?Aaaajj sad ću dobiti još predavanje za ponašanje.

"Halo!!"

"Šta glumiš ti mamicu ti jebem?"

"Darko nisam raspoložen i ne jebi me ranom zorom i platio sam štetu.
"
Samo mi on fali.

"Pa dobro sirovino tako se liječe živci u mom objektu jeli? Šta je problem?"

"Ništa uradio sam nešto što nisam trebao i ta šteta koju sam napravio je mala maca!"

"Eva?"

"Da!"

"Nju si povrijedio? Kako budaletino?"

"Jebao konobaricu dok je ona sjedila s Bakijem u separeu. Logično da je shvatila!"

"Znao sam da si budala, ali tolika ? Budi zahvalan i ako bude pričala s tobom ikako!"

"Znam ne skači mi i ti na kurac!"

"Znaš ti mudo Marijanovo! Kad je menađer oženi onda razbijaj ogledala po svojoj kući! Samo se ti pravi jebač! Hajd imam pametnija posla ti si naporan i sjeban!"

"Marš u tri kurca!"

"Klošaru!"

Spusti mi čovjek i otrese me kao zadnju budalu. Kad skontam i nisam daleko odmakeo. Naumpade mi Bella i taman je vrijeme za doručak i trčanje. Pozovem je i njen glas zvuči ok, ali znam da nije. Izvinjavam se i ona odbija da idemo jer ide nazad večeras ,a ima ručak kod Edite na koji sam također pozvan. Ne insistiram, a peče me nešto u grudima kao sam vrag. Ne želim da priznam sebi , ali svjestan sam da je ovo prešlo u nešto dublje i jače. Samo što sam prekinuo razgovor stiže mi obavijest , pogledam na mobitel i vidim da je s instagrama. Imam šta i vidjeti. Znači već je bila gore. Prvi put da ide sama. Slika i opis sve govore. Može se i bez mene znači?

Teško mi pada ,ali ja sam muškarac popravit ću stvar. Sredim se i popijem kafu iz aparata i za par minuta sam kod tete Edite. Kad smo kod porodice nedostaje mi sestra i mama. Moram otići do njih... Nedostaje mi i tata. Nismo jedan drugom učinili ništa nažso ,ali smo velike inađije obojica. Ja ne igram kako drugi sviraju, takav sam. Pravim sam svoju muziku i igram po njoj. Niko me neće promijeniti. Mogu se prilagoditi,ali promijeniti sumnjam.

Vidim čopora ne manjka. Svi su tu ... Uđem i vidim face koje me gledaju kao ratnog zločinca, a oni pičkolizci samo takvi.

"Šta je Mire ispljuni!"

"Ništa sine samo se i dalje provaljuj i brukaj !! "

"Šta ti je rekao ovaj papak?"

"Sve što je istina! Kloštar et šta si!"

Šta je s njima nije mi jasno obojica navalili na mene!

"Majkemi ako te dohvatim neće ti biti dobro! Platio sam štetu i ne jebi me više!"

"Ne psuj pred djecom zadaviti ću te golim rukama!"

Završim raspravu i odem po piće do Ede koji izgleda još ne zna šta se dešava. Sreća nije me on gnjavio . Samo što sam se vratio u dnevni stiže ekipa. Kakvo žensko je moja Italijanka. Stid me pred njom ,ali ona je vidno ljuta dok ne prilazi da se pozdravimo. To me probode kroz srce i ustanem da je pozdravim kako dolikuje. Sve oči su na nama, prate jezikače situaciju. Ne zna se koja je gora vještica. Približim joj se i jedan poljubac u njeno tjeme i zagrljaj me tjeraju van mog tijela. Ova žena će me uništiti... Njen miris je ubitačan. Tako ima ukusa za sve... Kolekciju parfema koje imam od nje su moje blago, voli žena da joj lijepo miriše drug. Volim i ja kako ona miriše. Pitam se Jel i dole ovako miriše , malo južnije... Zamišljam kako brije svoju ribicu... Puknem sebi mentalni šamar jer jebote šta mi se dešava? Ona me potapše po ramenu kao da sam neki stranac.

Put do tvog srca ###4 .DIO SERIJALA "MOĆ KLOŠARA"Where stories live. Discover now