Kako izaći pametan!!

6.8K 351 23
                                    

Emir

Jebote nikad ništa ukusnije nisam osjetio ni probao. Nakon poljubca koji je trajao svega 30sekundi Bella je samo izašla iz auta i otišla u kuću. Vidio sam Damirov auto da je tu tako da nisam htio ići za njom u kuću. Izazvala me i dobila je to što je tražila. Ne kajem se i uzet ću još. Jebeno mi je falio sekund da je ponovo uhvatim za ruku i posadim na svoj kurac koji pod hitno mora nešto da jebe. Meni našla da usne štima pa da pobjegne. Pa to može tom svom jebaču amateru, meni ne.  Svratim do stana da se presvučem i idem dalje.

Nekad se mislim da možda ja  umišljam. Možda ona i ne želi toliko mene koliko ja mislim. Da li sam prekoračio granicu razmišljam dok vozim i idem nazad u klub jer su Baki i Rale ostali da cugaju. Žena se još okuražila i koketira sa Bakijem nakon što me zalila šampanjcem i onako isprovocirala .On lisac kao kulturan , sve nivo šiši miši. Jebač i to samo takav. Da nije mene tu startovao bi je i to samo tako.

Baki itako jebe samo elitu. Sve mamine i tatine princeze ovog grada je Baki jebao, a ovamo ga na rani previt. Imam osjećaj da mu je to fetiš . Ne znam možda se varam.
Stižem i imam šta i da vidim njih dvojica i  pet žena. Jebo majku ne zna se ko više privede ovih ludača. Žele žene dobar sex i nije da se otimaju.

"Jack !"

Stanem i naručim od konobarice koja je nova čini mi se. Odmjerim je od glave do pete , a ona maše trepavicama kao fazan sa svojim perjem. Koji li klinac stavljaju te trepavice umjetne? Još žalosnije što je cura fakat lijepa i siguran sam da su joj bespotrebne. Okrenem se i tek se obratim gospodi koja nema vremena za mene.

"Ooo đesi Emirko , šta je vratio si se odmah? Praznih ruku?"

Baki je večeras baš raspoložen. Hoće da ga polomim. Polomio bi ga al u crtanom filmu, čovjek armirani beton.

"Vidim tebi su zato pune!"

"Pa nije da se žalim, znaš da ja nemam s tim problema! Ne vežem se za njih i to je sva priča!"

Puknem ga po ramenu ...

"Misliš to je recept?"

Maše glavom, a meni konobarica donosi piće i kao lafo skoro golim dupetom se očeše od mene!
Mala bi da je jebem? Nije meni mrsko, ali moram vidjeti jel punoljetna?

"Ko je ova mala?"

"Mala bi dala!"

Padamo od smijeha, ja samo znam da se moram isprazniti. Moja Italijanka me oduvala načisto. Dodirnem usne i jebeno osjetim je i sad na sebi. Njen skupocijeni parfem i pomiješan sa šampanjcem. Uhhhh stresem se na pomisao mene i nje u krevetu. Ta žena je živa vatra.
Već se gužva razilazi i ja idem samo do ureda Darkovog da pišam jer ne idem u toalet gdje svi, jebi ga volim čistoću . Samo što sam oprao ruke čujem kvaku i da neko zaključava vrata. Alkohol me dobro radi večeras, i jel mi se čini ili je konobarica došla po dozu mene.

Brišem ruke, a ona se naslonila na fotelju i nekoj nazovi suknjici i čeka mene očigledno.

"Kaži šta trebaš?"

"Tebe u sebi!"

Nema gaćice i jebeno sam napaljen već dva dana i ova mala je dobrodošla.

"Koliko imaš godina?"

"21! Godine su samo broj!"

"Ili si hrabra ili glupa?"

"Želim te danima,mjesecima i nikako da obratiš pažnju na mene! Večeras si mi slao signale!"

"Žao mi je što te nisam primjetio, nisi se dovoljno potrudila vjerovatno! Šta tačno želiš? Ja kad šaljem signale ,ja i poduzmem nešto povodom toga "

Put do tvog srca ###4 .DIO SERIJALA "MOĆ KLOŠARA"Där berättelser lever. Upptäck nu