IM SO FREAKING PISSED!

765 23 2
                                    

Det her var ret sært, men på en god måde!
Vi sad alle sammen og jokede lidt, og Hayes ville stadig ikke slippe mig. ærlig talt, var han virkelig nutted! Men jeg kan ikke rigtig se ham som andet end en bror...
Shawn sad og spillede lidt på guitaren, og jeg kende selfølgelig sangen! Og begynde at synge lidt med, men stoppede hurtigt da der var en der råbte

"HOLD SÅ KÆFT DIN SÆRLING!"

Det var barbie, hun sad med sin kæreste. han havde VIRKELIG flotte og grønne øjne, efter hvad jeg kunne høre folk hviske hed han Chris. Han var sikkert en mega idiot..

Efter at ha siddet lidt og tænkt, rejste jeg mig op. Og stillede mig op på bordet, jeg nikkede til shawn og han begynde at spille igen. utroligt at han havde fattet hvad jeg ville.

Jeg sang utroligt højt, og var fuldstændig ligeglad med hvordan det lød. men efter at have set på folks ansigter lød det vist ikke helt slemt, for The Jacks og de andre sad med store smil.
Da mig og Shawn var færdige klappede nogle af dem der sad rundt ved bordene, jeg bukkede og kiggede hen på barbie med et provokerende smil.

Det var hun ikke helt glad for, hun rejste sig hurtigt og stormede hen mod mig. jeg hoppede ned fra bordet, og satte hånden i siden og tog mit mest bitchy ansigts udtryk på.
"Fattede du ikke hvad jeg sagde eller hvad?! Særling!" Hun nærmest spyttede ordet særling ud som om det var beskidt, jeg smile sukker sødt.
"Undskyld men jeg taler ikke barbie, could you please talk Danish?.... Abla Danish?" Sagde jeg og jeg hørte latter fra rundt om i kantinen, hun så virkelig vred ud.
"Ved du hvad?! Jeg vil ikke engang bruge min tid på en så klam som dig! De drenge der er kun "venner" med dig fordi at de ikke kan finde andre, og nu på grund af dig vil de aldrig finde andre! For du har smittet dem med din særlingehed! Før du kom var de populære! Og nu vil ikke engang Brent snakke med dem! Og han er skolens nørd!"
Hvæsede hun, jeg smilte koldt til hende.
"1) har du hørt om mintperstiller? Du burde skaffe dig et par ton, den ånde er slem!
2) særlingehed kan vist ikke smitte, desuden er det ikke engang et rigtigt ord
3) hvis ham der Brent eller alle andre ikke ville være sammen med dem, bare på grund af at de er sammen med mig. er de ikke værd at spilde tid på!"
Sagde jeg koldt og vendte ryggen til hende. det var der det gik galt.
Hun hev fat i mit hår og trak en tot ud, HOLY CRAP DEN BITCH SKAL IKKE RØRE MIT HÅR!!!
Jeg vendte mig hurtigt rundt, og gav hende helt ærligt en knytnæve i ansigtet. (jeg har gået til selvforsvar) hendes næse begynde at bløde, hun skreg og sprang på mig hun kradsede mig i ansigtet og hev i mit hår jeg landede på gulvet og slog hovedet mod det, med hende oven på mig.
Og det var der jeg mistede selvkontrollen.
Jeg fik os rullet rundt, og råbte hende ind i ansigtet
"ALDRIG ANGRIB NOGEN BAGFRA!" Jeg vil helst ikke forklare hvorfor ligenu... og slog hende så igen i ansigtet, og igen... og en sidste gang. for jeg rejste mig og snerrede.
"Tag og pas dig selv i stedet for at være efter alle andre!"
Og med det stormede jeg ud af døren.
Jeg gik vredt væk, hun var bare for meget! Sikke en første dag!
Jeg gik ind i et stort rum som nok var biblioteket, jeg satte mig ned og et par tåre løb ned af mine kinder. men jeg tog mig hurtigt sammen, eftersom det bare gjorde mere ondt når jeg græd på grund af alle de rifter i mit ansigt.

The freak {magcon}Where stories live. Discover now