Pineapple gods og Pizza

427 12 11
                                    

**** SUPRISE IM BACK!!! Jeg undskylder meget, men jeg har ikke kunne få wattpad til at fungere! Hvergang jeg prøvede at skrive noget og ligge det ud blev det slette!!! Men endelig har jeg fået det til at virke, håber jeg.... ****


<<<<<< Rosa's pov>>>>>>

jeg åbnede øjnene og kunne kun se hvidt, hvor i pineapple gudernes navn er jeg?! jeg satte mig op, og følte mig en anelse svimmel, men gik ud af det hvide rum alligevel. her var utroligt kedeligt, ikke som før. før havde jeg været hos pineapple guderne! de var utroligt venlige, og gav mig pizza! men de havde sagt at jeg var nød til at gå tilbage til de dødelige mugglere, hvor uhøfligt af dem! 

jeg gik ud til damen der stod bag en skranke, hun måtte da kende vejen ud af det her ulideligt kedelige sted! "undskyld mig dame, men kender du vejen ud? " spurgte jeg så normalt og diskret som jeg nu kunne, men nu må man ikke misforstå det her. jeg kan sagtens huske alt hvad der er sket, bare ikke hvornår det skete. det hele er bare en masse minder der på en måde hænger sammen men alligevel ikke gør, det jeg husker mest tydeligt er mor. og harry potter bøgerne. (ja jeg er en kæmpe HP fan... sorry not sorry) jeg ved godt mor er død, og jeg ved godt at det delvist var min skyld, og jeg ved tilfældigvis også godt at folk har været utroligt lede over for mig, for ikke at sige disideret onde!

" ja, det er ned af de- vent lidt er du ikke en af patienterne?! " jeg kiggede på hende, og smilte selvtilfredst. "det kunne tænkes at jeg var, men hvad hvis jeg nu ikke er? hvad nu hvis jeg bare er så ukordineret at jeg har glemt vejen ud? " hun sukkede irriteret, men vores fantastiske samtale blev afbrudt af en hvis hay jeg tror jeg stadig bryder mig om. 

" ROSA?! " også blev jeg nærmest tacklet i et kram, hvor rart. "ja det er mit navn dødelige, vov ikke at bruge det op" sagde jeg alvorligt mens jeg kiggede på ham, med mit bedste poker fjæs.

efter et øjeblik brød vi begge to sammen af grin,  for at være helt ærlig, så havde besøget hos pineapple guderne nok gjort mig mindst 20x mærkligere... eller bare taget låget af den mærklighed jeg holdt ide... nok det sidste.

"jeg er vendt tilbage slave, din herre er glad for at se dig. " sagde jeg med et smil, Hay rystede bare på hovedet af mig og smilte.  "hvad ønsker min herre? " spurgte Hay mens han bukkede, jeg smilte stort og fniste lidt. "altså jeg er sulten... og pineapple guderne gav mig altid pizza... så jeg ønsker mig en stor peperoni pizza!"  sagde jeg måske lidt hyper... det er der da ingen der kan bebrejde mig, jeg har ligget stille i jeg ved ikke hvor lang tid!

"som de ønsker, vent på deres værelse herre, så skal jeg bringe dem pizzaen" sagde han dramatisk og bukkede, jeg grinte igen, og begav mig tilbage mod "mit værelse" det var nummer 394 (get dat refrence?) jeg sad sådan set bare og ventede, min mave var begyndt at rumle højlydt. 

jeg hørte noget vibrerer på bordet, min telefon? den var ikke det mindste smadret, men det var jo også en Huawei... jeg tog den ud af laderen, og så dervarulæste sms'er, wow, når folk tror du er døende bliver du hurtigt populær! jeg kiggede dem igennem, der var ca 15 fra henry4fra brent, 10 fra både Louise og Lavender, 2 fra far, 20 fra ukendte numre, og 1 fra Nash, Carter, Cameron, Shawn, Jack, Jack, Matt og Chris? altså en fra hver af dem. 3 af beskederne fra ukendte numre vidste sig at være fra Hayes, og alle de andre var vidst fra forskellige folk på skolen.

jeg gik ind og kiggede på hvad henry havde skrevet.

undskyld, jeg ved godt du ikke kan læse det her, men jeg er så ked af det...

Rosa det hele er min skyld!

Rosa vågn nu op, jeg har ikke tilladelse til at komme mere. jeg ved ikke hvorfor, men en eller anden anmældte mig og sagde jeg stalkede dig?!

Rosa der er gået flere uger nu, vær nu sød...

du er min bedste ven, jeg har brug for dig.

Hej, det er mig Henry, en af dine bedste venner... hvis du nu vågner vil du så ikke skrive? og bede dem lade mig komme ind...

Rosa du er nød til at vågne, alt er så keeligt og trist uden dig.

Rosa jeg elsker dig

henry her, jeg håber snart du vågner.

Rosa, jeg ved ikke hvor meget længere jeg kan klare det her.

jeg har mareridt hver nat, jeg får næsten ingen søvn, jeg savner dig så meget.

vågn nu op rosa...

du er min bedste ven, jeg har brug for dig. wow hvor må jeg egentlig lyde selvisk ligenu...

jeg er ved at midste håbet, ikke kun for dig men også mig. jeg ved ikke hvor meget længere jeg kan leve uden dig...

rosa, hvis du er levende... eller vågen... bare gør noget... jeg har brug for dig

jeg smilte lidt, og skrev så : Henry, dronningen er tilbage! <3

jeg gad ikke engang kigge de andre beskeder igennem, i hvert fald ikke ligenu. jeg var træt i hovedet og var sulten, en meget meget dårlig combi.


efter noget der føltes som timer kom Hayes med pizzaer, og henry! YUUSS!!! jeg var så glad! 

vi sad og snakkede og spiste pizza i flere timer, indtil en læge kom for at tjekke på mig. han var vidst ved at dø af skræk da han så mig sidde lysvågen, oops... H og H blev sendt hjem, trods vores protester. men der skulle åbenbaret tages nogle tests... pff-... jeg havde det helt fint, måske lidt stiv i ledende, men ellers helt fint!


efter de havde taget en masse tests gav de mig lov til at se tv, der blev givet besked til avisen, skolen, min far, og de fleste af dem der havde besøgt mig om at jeg var vågnet.  jeg blev meget overrasket over at der åbenbaret havde været mange folk der ville besøge mig. sære dødelige! hader en når man er vågen, men så snart der er sket noget er man deres bedste ven .som sagt, sære dødelige.


********** jeg har brug for hjælp!!! hvem skal være ??? personen der er forelsket i Rosa?! de eneste der er nogo er henry og Hayes... pwease hjælp!!!


- Mira********



The freak {magcon}Where stories live. Discover now