the football game ft thibaut courtois part 1

52 4 0
                                    

Ik ga aan de tafel zitten tussen Niall en Darcy. "Morge",zeg ik. "Morge",komt er van alle kanten. Ik neem een boterham. En smeer er choco op. Als ik juist een hap van mijn boterham neem komt Harry al zingend binnen  met Laura in zijn armen. "Isn't she lovely, isn't she wonderful isn't she persious les then 5 Days old", zingt hij. Ik glimlach en sta recht. Ik loop naar Harry begin met hem mee te zingen. !"I never thought true love would be 
Making one as lovely as she 
But isn't she lovely made from love" iedereen klapt. Harry heeft Laura weer aan mij en ik geef haar een kus. Ze legt haar kleine zachte handen op mn wangen en drukt dan haar mond op mn neus.

Wanneer ik Laura haar flesje aan het geven ben komt Niall aanfelopen. Hij neemt plaats naast mij in de zetel. "Yazz?",hij kijkt mij smeekend aan. "Yeah ?" "hou je van voetballers?" "euh ja hoor hoezo?", ik plaats laura beter op mijn schoot. "Euh wel wij zijn uitgenodigd voor een meet and greet maar niemand wil gaan behalave Liam", zegt hij met een pruillip. "Dus en jij wilt dat ik mee ga?", hij knikt greetig. "Okey waarom niet" " YASS O MY GOD JE BENT DE BESTE !" roept Niall. Hij slaat zijn armen rond mijn schouders. Ik grink. "Haha graag gedaan hoor maar wil je mij nu los laten?", hij laat mij met een ruk los en loopt dan al roepend weg. Ik glimlach en speel verder met Laura. Ik vraag mij eigenlijk af naar welke voetbal ploeg we gaan.

ik geef Laura moeite aan zayn."nehee ik kan het niet", zeg ik wanneer ik nep huil "kom op yazz je moet haar los laten het is maar voor een paar uurtjes", zegt zayn en hij steekt zijn armen uit om Laura aan te nemen. ik geef uiteindelijk Laura aan Zayn. "zorg goed voor haar", zeg ik. "ja ja maak je maar geen zorgen ik zal goed voor haar zorgen",zegt Zayn. Ik geef Laura een kus op haar wang en daar na Zayn en loop dan weg uit de kamer. Ik loop de trap af en zie dan Niall en Liam Staan bij de voordeur. Ik loop naar ze toe en grijp mijn vest van de kapstok. "Are you ready to go?",vraagt Liam wanneer hij een arm om mijn schouder legt. Ik knik en samen lopen we naar buiten.

The Start of something new (A Zayn Malik Fanfic.)Where stories live. Discover now