why me ?! #1

150 14 2
                                    

yasmien POV

ik kan het gewoon niet meer ontkennen. Nu vooral het bewijs voor mijn neus ligt .Maar de vraag is nu : Hoe zeg ik dit tegen Jake ? Want ja zwanger zijn is niet niets . Ik gooi de zwangerschapstest op de keukentafel en ga naar de woonkamer en plof neer op de bank. Na een tijdje komt Jake thuis van zijn werk.

"hey yasmien ! " Zegt hij blijer dan anders .

"hey Jake"zeg ik.

"is er iets schat ?want je klinkt niet blij" vraagt hij bezorgt.

"euh..Jake ik moet je wat vertellen..." zeg ik .

"Zeg maar schat" en hij kijkt me vragend aan .

"i..ik ben zwanger" zeg ik nu heel stil maar net luid genoeg dat hij het hoort.

"WAT VAN WIE !?" roept hij terwijl hij van de bank opstaat 

"J..jou" zeg ik met een schorre stem van angst .

Hij staat op en loopt naar boven . niet wetende wat hij gaat doen blijf ik op de bank wachten .Na een tijdje komt naar beneden met een tas en gooit die voor me neus neer op de grond.

"ga weg"zegt Jake kortaf 

"What ?"

"Ga weg" zegt hij nu iets harder 

"Jake dit kun je niet menen !" 

"kan ik wel en nu weg uit mijn huis en keer nooit meer terug!"

Voor mij was dit nu echt wel duidelijk genoeg hij wou me niet en het kind ook niet .Ik raap mijn zwarte tas op en loop naar buiten .

"Jake onthoud dat jij hier ook vereantwoordelijk bent" Zeg ik nog en gooi dan de deur achter me dicht. en realiseer me dat dit de laatste keer is dat ik hier nog een voet zet in dit oud klein dorpje  Walverhampton!.

-8 maandenlater -

Ik zit hier hoog zwanger in een of andere loby in een of ander hotel in een of ander dorpje .Ik verblijf hier nu al zo'n acht maanden en heb echt bijna geen geld meer over. Ik wil opstaan om naar de balie te lopen. Maar zak weer neer als ik een pijnscheut door mijn buik voel gaan .Ik zie Sidney aan komen rennen volgens mij had ze me zien in een krimpen van de pijn .

"OMG yasmien gaat het !" vraagt ze overbezorgd 

"ja het gaat wel" zeg ik om haar gerust te stellen 

"weet je het zeker ? want daarnet zag het er anders uit " vraagt ze 

"ja het gaat echt geloof me " zeg ik om haar gerust te stellen 

"oke en als er iets is roep me dan ?"

"oke zal ik doen"

Sidney wil weg lopen maar ik hou haar tegen.Door haar pols te grijpen.

"Sidney wacht "

"Ja wat is er meisje"

"zou je de krant willen brengen voor me ?"

"Tuurlijk meis ik ben zo terug" zegt ze en loopt weg.

Ik zou echt niet zonder Sidney kunnen. Ze helpt me sinds ik hier ben .Ze is net een zusje voor me echt ik zou gewoon niet zonder haar kunnen.

Je vraagt je vast af waarom gaat ze niet bij een van  haar familie leden   ? Wel dat zal ik je vertellen .Ik heb dus een tweeling zus Darcy Elena Thompson en die is 2 jaar geleden vertrokken toen ze een baan kreeg als styliste en dan is ze vertrokken .Het deed me echt heel veel pijn dat ze weg ging want Elena was eigenlijk zo'n beetje de ene helft van mij .en ik mis haar zo hard ik wou echt dat ze hier bij mij was en wist wat er aan de hand was. en nu hoe het zit met mijn ouders ? Wel dat zal ik je ook vertellen . 

Zo 1 jaar geleden hebben mijn ouders mij uit huis gezet omdat ze niet wouden dat ik met Jake date. ze vonden jake niet goed genoeg.Ze waren bang dat ik het verkeerde pad zou op gaan door hem. Maar ik bleef altijd geloven dat Jake me altijd op het goede spoor zou houden en dat was ook zo tot dat ik zwanger van hem geraakte.

~....~

Ik zie sidney aankomen rennen met de krant."hier meid , anders nog iets gewenst ?" Vraagt ze ."Nee niets , dankje"Zeg ik. "graag gedaan en als je nog wat nodig hebt roep je maar ". Ik knik en ze loopt dan weer naar haar balie .

Ik sla de krant open en ga gelijk naar het blad waar er addvertentie's in staan . ik laat mijn ogen over de kleine lettertjes glijden tot dat mijn ogen blijven hangen op een van de advertentie's.

bent u wat krap bij kas en hebt u dringend geld nodig?! Hou je van Makeuppen en van  kinderen ?! dan is deze Job geschikt voor u ! Belnaar : 210\39.98.83.

ik neem mijn mobiel en toets het nummer in. Na een tijdje gewacht te hebben neemt er eindelijk iemand op.

AG: Hallo Amy golding assistente van simon cowell baas syco music entertainent,  wat kan ik voor u doen ?

Y: Ja hallo u spreekt met Yasmien Thompson ik bel voor het baantje dat in de krant staat .

AG: euh ja de gesprekken zijn vandaag om 11 uur

Y: euh bedankt en nog een vraagje?  waar bevind syco producties zich ergens?

Ze geeft me het addres en ik hang daarna op.........

Ik sta recht en loop naar mijn hotel kamer. Als ik daar ben loop (wachel )

ik naar de kast en neem daar mijn kleren uit (foto's volgen later ).Ik leg ze op bed en loop met een ondergoed settje naar de badkamer. Ik trek het oude uit en stap dan de douche in. Na een tijdje ben ik klaar en stap uit de douch.  ik droog me zelf af en trek mijn ondergoed settje aan. Als dat gelukt is loop ik  terug naar de kamer waar  ik mijn kleren aantrek.

Als ik dat gedaan heb doe ik mijn make up en mijn haar. Ik neem mijn tas en stop alles er in wat ik nodig heb -zoals portefeuille,mobiel,  make up e.z.v - Als ik weer beneden sta loop ik nog even langs de balie en zeg tegen Sidney dat ik tegen vannavond terug ben.

Ik neem een een taxi naar het adress.  in no-time ben ik er.  Ik word nu stillaan wel wat  zenuwachtig.  Ik wrijf nog eens snel over mijn buik en zeg"Oke hier gaan we dan" . ik stap steeds dichter en dichter en word als maar zenuwachtiger . ik hoop zo dat het me zal lukken........ .................

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

heeey dit iz het allereerste hoofdstuk van the start of somthing new ik hoop dat jullie het heel erg mooi zullen vinden xxx yazz.

vote comment en share!!!?????

The Start of something new (A Zayn Malik Fanfic.)Where stories live. Discover now