#4 new life ? part 1

97 12 1
                                    

"jaa"? zeg ik terwijl ik niewsgierig naar hem kijk. "hoelang moet je nog voor die kleine er is ?" vraagt hij . " euh 4 weken denk ik hoop ik " zeg ik . ". oke dat was denk ik wat ik wou weten " zegt hij en lacht en knikt vriendelijk. Ik sta recht en loop dan weer naar de gang . Waar ik langs de balie loop naar buiten  en wacht op een taxi . Na een tijdje wachten komt er eindelijk een taxi . Ik stap in en geef het addres van het hotel aan de taxichauffeur . Na een tijdje rijden kom ik eindelijk aan in het hotel en stap uit . ik geef de cauffeur zijn geld  maar hij wijst het af . "Nee hou maar voor de kleine " Zegt hij terwijl hij mijn hand terug duwt . " maar jij werkt daar voor ik kan je toch niet zonder geld laten vertrekken " zeg ik . " Nee , nee dat geeft niet hou het maar ik heb het in no - time weer terug verdiend " Zegt hij . " okey " zeg ik en loop dan naar binnen . Dit is nu de tweede taxichauffeur die mijn geld afwijst . en dat allemaal vanwege die kleine . Ik ga nog eens langs Sidney en ga dan naar mijn kamer . Ik trek daar mijn kleren uit en doe dan mijn pyjama aan en kruip dan in mijn bed . En ik val dan al snel in een droomloze slaap.

Darcy Pov

Amy zei dat Simon mij wou spreken over iets maar over wat weet ik niet . Ik ben opweg naar zijn kantoor en na een tijdje lopen kom ik eindelijk bij zijn kantoor . Ik klop op de deur en krijg niet veel later toestemming om binnen te komen . Ik loop dan naar binnen en begin gelijk te praten . " euh , u wou mij spreken meneer "

zeg/vraag ik . " euh ja ga maar zitten . " hij wijst naar een van de stoelen ." waar wou u mij over spreken ?" vraag ik . ' ja , ik wil je spreken over ...."

************************************************************************************************************************************************************

haaaay iedereen zo nog een stukje ik hoop dat jullie het leuk vonden . en sorry dat ze zo kort is maar ik heb niet zoveel inspiratie eigenlijk. maar goed ik hoop dat jullie het mooi vinden .

VOTE / COMMENT / SHARE / FAN .?

The Start of something new (A Zayn Malik Fanfic.)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora