gereksiz açıklama

1.8K 59 9
                                    

Tüm yazdıklarımı (bu kitap ve 2. Kitabı) baştan okudum da...

Gerçekten saçmalamışım hem de çok fazla. Çok çok fazla. Bu yüzden her şeyi sildim. Baya oldu açıkcası. 3 seneden daha fazla bir süre önce yazmaya başladım diye hatırlıyorum.(yanlış hatırlıyorum kesin)

Silerken içim acıdı ama en iyisi buydu. Çocuk aklımla ne dediğimi bilmeden boş yapmışım. Belki insanları kırdım belki dediklerime alınanlar oldu. Bütün ihtimalleri tek tek düşününce yükünü kaldıramadım. Şu ana kadar yanlış bir şey yazdım mı bilemiyorum zira 4 bölüm okuyabildim. Gerisine dayanamadım. Gerçekten boş yapmışım.

Açık konuşmam gerekirse ilgi ve yapılan yorumlar hoşuma gitmişti. Daha fazla ilgi ve yorum için daha fazla bölüm atmaya çalışıyordum daha fazla cringe insanlar arıyordum ve belki cringe şeyler bulamadığım için gereksiz şeylere laf attım bu da daha fazla boş yapmama sebep oldu. Haklı olup olmadığım tartışılır. Yazarken ki düşüncelerimle şimdikilerin uyuşmadığını fark ettim.

Ve artık bu kitaba ilgi olsun diye değil corona virüsü vs gibi şeyler olduğunda, büyük olaylar olduğunda düşüncelerimi paylaştığım bölümler atacağım.

İtiraf etmeliyim mükemmeldi. Sizin yorumlarınızı okumak sizinle sohbet etmek.

Yediğim linçlerin son bulmasına sevinmeliyim sanırım artık.

Artık oppacı linci yok.

Kendinize dikkat edin.

Cringe Ne Demek ¹ |düzenledim Knk|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin