Pokračovanie (sequel)

3.7K 266 9
                                    

Autorka píše;

Chcem aby ste vedeli,že Maggie bude v pokračovaní trochu menej nerozhodná a nebude tak často meniť strany ako predtým. Viem že v TEXTING,bola Maggie trochu drzá a tak ďalej,ale sľubujem,že toto bude pokračovať iba krátku dobu v BLOCKED. Maggie bude menej otravná.

Prekladateľka píše (alebo vlastne možno iba kopíruje slová autorky pretože sa cíti rovnako) ; 

Ďakujem vám. Ďakujem každému kto môj preklad čítal,kto ho voteoval a      komentoval.  Číslo 100 000 je OBROVSKÉ a som rada,že som sa ho dožila :D:D. Vlastne som to ani neplánovala. Je to prvý preklad,ktorý som úplne dokončila a cítim sa kvôli tomu famózne,naozaj. Rovnako ako autorka,neviem odkiaľ sa zobralo toľko čitateľov. V jeden deň sa na kapitole objavilo 100 votes a boom,išlo to vyššie. Ďakujem vám všetkým. :)

Prekladateľka sa vyjadruje ku BLOCKED ; 

Nechcem vás spoilerovať,ale pri čítaní BLOCKED som bola veľmi frustrovaná, a zatínala som zuby. Niekoľko prvých desiatok kapitol bolo úplne na nervy,niekedy sa mi ani nechcelo pustiť do novej kapitoly. Ale urobila som to a stálo to zato. Možno nie všetci to začnete čítať,pretože ste spokojní s týmto koncom,ale myslím si,že prídete o veľa. Napriek tomu,že budete mať nervy,všetko vám vynahradia motýliky v bruchu. 

Preklad BLOCKED nájdete na mojom profile dnes o 19:30. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 07, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Texting [ 1 // Slovenský preklad /H.S./]Where stories live. Discover now