44. Bölüm

409 323 78
                                    

Berin çocuk esirgeme yurdunun bahçesine  girmeden önce derin nefes alıp  Aleyna'ya, "Hadi ! Şimdi  küçük  dostlarla eğlence vakti..."
Berin içeri girdiğinde "Dostalarımm"  diye seslendikten sonra Aleyna, bahçede oynayan bir grup çocuğun üzerine sevinçle koştuğunu gördü. Koşarak gelen küçük dostlar Berin'e sarılmaya başladılar. Her birinin gözünün ici gülüyordu. Berin  çocukları başına  toplayarak Aleyna'yla birlikte küçük dostlarına  masal ve komik anılarını anlatarak eğlenceli  vakitler geçiriyorlardı.

 Berin  çocukları başına  toplayarak Aleyna'yla birlikte küçük dostlarına  masal ve komik anılarını anlatarak eğlenceli  vakitler geçiriyorlardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aleyna, küçük dostlarla sohbet ederken o kadar mutluydu ki   zamanın nasıl geçtiğinin farkında bile değildi.
Berin biraz uzaklaştıktan sonra  görevli olan kadın personele yaklaşarak sessizce, "O, Nerde ?"
Görevli Kadın, "Seni çok bekledi sorup duruyordu. Çok  üzgünüz o yine fenalaştı hastaneye kaldırdık  böyle  devam ederse durumu daha da kötüye gidecek. Elimizden geleni yapıyoruz ama sen olmayınca..." Berin, "Tamam! Anladım."  Dedikten sonra yüz  ifadesi düştü.
Berin Aleyna'ya yaklaşarak, "Aleyna, hadi hediyelerimizi dağıtalım çıkalım gideceğimiz bir yer daha var."
Berin'in üzüldüğünü  Aleyna'ya fark ettirmemeye  çalışsada   yüz ifadesinden anlaşılıyordu. Son olarak küçük dostlara hediyeleri dağıtıp bahçenin kapısına doğru yaklaştıklarında çocuklar topluca seslenerek, "Lütfen haftaya  yine gelin, sizi seviyoruz!"
Aleyna ve Berin arkasını dönerek ,"En kısa zamanda burda olucaz." Dedikten sonra biribirlerine bakıp gülümsedi. Ve son kez vedalaştıktan sonra yola koyulmak için arabaya dogru gittiler. Aleyna, " Noldu sana? O kadınla ne konuştun suratın düştü?" " Berin, "Yolda anlatırım. Senden bir ricam olucak. Serdar'ı araman gerekiyor yardımına ihtiyacımız var. Hastaneye geleceğimizi söylermisin?

Bir sonraki bölümde neler bekliyor?? Değerli okurlar emek için  oylamayı  unutmayınız

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bir sonraki bölümde neler bekliyor?? Değerli okurlar emek için  oylamayı  unutmayınız. Bir sonraki bölüm için takipte kalın. 😊

Hayale Kırgın♡Where stories live. Discover now