Veda

937 501 161
                                    

Sonuçlar, açıkladığında Aleyna hayalini kurduğu Hukuk fakültesini kazanmıştı. Dört yıl boyunca şehir dışında olacaktı. Babannesiyle ve cok sevdiği Berin arkadaşıyla vedalaşmanin zamanı gelmişti. İkisiyle son kez uzun sohbet ettikten sonra hazırlanıp evden cıkar ve ağlayarak son kez gözü yaşlı bir sekilde eve baktığında sessizce,
Aleyna :
-Bitmedi intikam için dönücem! Aileme bunları yapan herkes adalet ile tek tek hesabını ödeyecek. Herkesi hak ettigi yere koymanın vakti gelecek.
Dedi. Ve sessizce ağlayarak çıktı. Daha sonra ailesinin mezarına vedalaşmak için son kez gittiginde annesinin babasının ve kardeşinin hıçkıra hıçkıra ağlayarak mezar taşlarından öpüp topraklarını kokladı. Topraklarından bir tutam alıp peçetenin arasına koyarak veda edip ayrıldı. Aleyna çok geçmeden arabayı kaçırmamak için yola koyuldu. Artık onun için yeni bir hayatı başlamıştı. Gün geçtikçe intikamına adım adım yaklaşıyordu. Tek varlığı olan babanenesi ve Berin dostuyla sık sık konusuryordu. Babannesi aileden kalan tek yadigârdı. Kimsesi kalmamıştı. Aleyna üniverste hayatında cok başarılı olmaya başladı. Okurken başarılı hukukçu olmak onun amacına ulaşmak için ilk adımlarıydı. Değerli okurlarım zorluğun üstesinden geliyorsanız hiçbir korkunuz olmamalı bu hayatta. Çünkü kimseye ihtiyacınız olmadan kimseye güvenmek zorunda kalmadan hayatın getirdiği zorlukları aşmayı başarabiliyorsunuz.
Yalnız olmanızda, rol icabı size yardım edecek gibi görünen insanların kalabalığından iyidir.

Hayale Kırgın♡Where stories live. Discover now