Alina și secretul ei

29 3 0
                                    

După ce am terminat de vorbit la telefon a venit sormea la mine:
-Neata Robert,ai un minut?
-Ai noroc,am un minut liber (râdeam amândoi)
Chiar dacă surorii mele îi plăcea să mă facă de "cacao" în fața părinților mei,era sora mea și o iubeam.Alina avea 13 ani,era în clasa a 7-a și era printre cei mai buni din școală. Eu eram un antiexemplu pentru ea fiindcă nu prea îmi plăcea școala,ci mai mult îmi plăcea să joc fotbal pe teren cu băieții.
-Robert pot să îți spun ceva dar să nu spui la nimeni?
-Sigur Alina, spune-mi! Știi că nu sunt genul să bârfesc la alții!
-Așa este,am uitat! Păi..mie îmi place de un băiat dar mi-e rușine să-l bag în seamă,mi-e frică să nu vorbească cu mine. Ce îmi recomanzi?
-Păi Alina..nu ai de ce să îți fie frică,deoarece frica te pune la pământ și numai poți mișca un deget din cauza ei, dă-i mesaj și întreabă-l ce face,sunt sigur că o să îți răspundă. Nu am eu cea mai drăguță și frumoasă surioară?
-Multumesc de sfat, Robert! Ești un frate bun. Promit că nu am să te mai pârăsc la părinți.
-Multumesc surioară,te iubesc!
-Si eu te iubesc,Robert!
A trecut repede timpul,mai avem doar o oră la dispoziție să mă pregătesc pentru întâlnirea cu Laura.Nu știam cu ce să mă îmbrac așa că i-am cerut o părere surorii mele:
-Alina ce sfat îmi dai pentru ținuta de azi pentru întâlnirea mea cu Laura?
-Ăăă... păi ți-ar sta bine la costum,mai ales că este o întâlnire. Apropo,nu uita să treci pe la florărie ca să iei un buchet de flori,fetele adoră gestul ăsta.
-Bine, mulțumesc mult surioară pentru sfat,o să iau un buchet de trandafiri!
-Bine gândit!
Cât timp mă pregăteam am primit un mesaj de la Laura:
-Hei , te-ai pregătit?
-Hei,mai am un pic, promit să ajung la timp!
-Bine,te las să te pregătești,te pup!
-Ok,te pup și eu!
După ce am terminat de pregătit m-am încălțat cu pantofii dați cu cremă și m-am îndreptat spre o florărie apoi spre mall. Mama Laurei avea treabă prin zonă așa că a adus-o ea la mall.
Am așteptat 5 minute maxim și văd că apare Laura. Era îmbrăcată într-o rochiță roșie , toată prezentabilă, părul ondulat, întoarcea toate privirile asupra ei .
-Hei , scuze că am întârziat!
-Hei,nu-i nimic,nu am așteptat mult. Arăți.... minunat. Uite.. pentru tine
-Multumesc frumos  pentru flori și pentru compliment, trandafiri sunt preferații mei, și tu arăți bine în costumul ăsta!
-Multumesc, am incercat să mă  îmbrac cat mai frumos (râdem amândoi)
Am intrat în mall și ne-am îndreptat către cinema.
-Ce film să alegem?
-Hmm,unul de dragoste ar fi cel mai potrivit
-Atunci ne uităm la Shakespeare in love. Ce zici?
-Perfect
Pentru film ne-am luat suc și popcorn,sala era plină, plină de îndrăgostiți la fel ca noi. Ne am ales locurile 15 și 16. Pe durata filmului Laura a început să plângă, așa că am incercat să o îmbunez cu un sărut. Buzele ei cărnoase și dulci ca o caramea mi-au lăsat gustul pe buze  pentru o perioadă îndelungată. Adoram acest lucru.
După film am ieșit afară.
- Și,cum ți s-a părut filmul? Mă întreabă ea
-Foarte romantic,simt că mergem și noi pe o iubire ca acele personaje
- Și eu la fel simt. Îți mulțumesc că ai intrat în viața mea chiar atunci când aveam nevoie de cineva.
-Hei,eu îți sunt recunoscător fiindcă sa răspund la  povestea ta  mi s-a părut lucrul cel mai perfect și cel mai potrivit.
- Mă bucur să aud asta. Se pare că povestea pusă de mine ne-a făcut să ne cunoaștem (râdem amândoi)
Simțeam cum că Laura îmi este suflet pereche, simțeam că inimile noastre s-au sudat și nu mai sunt rănite. Se observa în ochii ei că era îndrăgostită de mine. Speram că nu o să se mai întâmple nimic ca la relația anterioară. Nu voiam să o pierd,simțeam că locul ei este lângă mine.
-Vrei să mergem să mâncăm o înghețată?
-Sigur, nu am mai mâncat demult o înghețată
-Acum ai ocazia (râdem amândoi)
Ne am luat amândoi cate o înghețată cu 2 cupe ,eu cu ciocolată și fructe de pădure, ea cu ciocolată și vanilie.
-Vrei o gură din înghețata mea?
-Sigur, gustă și tu din a mea.
După ce ne am gustat înghețata în același timp , privirile noastre s-au întâlnit și am început să ne sărutăm. Simțeam că buzele ei cu gust de caramel și înghețată erau un declanșator de diabet,dar nu am rezistat așa că ne am sărutat preț de 5 minute mozolindu ne la gură cu înghețată.
-A fost foarte bun și delicios sărutul cu înghețată
-Da, și eu zic la fel.
-Te-ai murdărit la gură,stai să te șterg
-Si tu ești murdar, să te șterg și eu
Ne ștersesem amândoi la gură,ea pe a mea ,eu pe a ei. Ne simțeam amândoi așa bine , încât gesturile mici ne făceau să ne îndrăgostim unul de altul din ce în ce mai tare.
După câteva ore am condus-o acasă, simțeam că nu mai vreau să o las să plece,dar nu voiam să îi arăt încă că sunt obsedat de ea,deoarece știam ce se poate întâmpla atunci când îi arăți cuiva că îți pasă de ea foarte mult și poți rămâne cu ochii în soare .
-Mi-a plăcut foarte mult întâlnirea de astăzi,îți mulțumesc că m-ai făcut să mă simt bine,nu am mai simțit demult asta. Ești un dulce, Robert!
-Iti mulțumesc și eu pentru că ai fost foarte simpatică azi cu mine,nici eu demult nu m-am  mai simțit bine. 
- Robert..simt că te iubesc..simt că mi-ai schimbat viața de când mi-ai răspuns la poveste. Îți mulțumesc că mi-ai dat șansa să fiu din nou fericită.
Când am auzit asta, că mă iubește, pur și simplu,mi se bătea inima așa tare de îi venea să sară din piept de bucurie. Eram foarte fericit.
-Si eu simt că te iubesc, Laura! Dacă nu erai tu probabil viața mea era tristă și acum, plină de amar,de mult alcool și țigări. Îți mulțumesc că îmi ești aici.
După ce am terminat ce aveam de spus a început să mă sărute intens de parcă era pentru ultima oară, atât de atent și de flamand...mi-am spus că gata ea este fata ce mi-o doresc pentru toată viața, că ea o să îmi fie mama copiilor mei,fata cu care o să împart patul și cu care o să mă trezesc în fiecare dimineață. Să sperăm că și avea tot asta de  gând.
După ce am terminat de sărutat.
-Ne auzim mâine, cred că este îngrijorată mama, trebuie să intru în casă. În regulă?
-Bine, deci mâine în următoare întâlnire,a?
-Da,așa se pare. (râdem amândoi)
-Bine,ai grijă de tine și abia aștept să te văd mâine.
-Si eu abia aștept să te văd mâine,ai grijă și tu.

Înainte sa o cunosc Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum