Mesajul de la Cristi

12 2 0
                                    


După ore mă îndreptam spre casă împreună cu Liviu și Cristi. Cristi vorbea într-una despre ea, despre ce îi spunea, ce secrete îi divulga fata. Simțeam pur și simplu că iau foc, voiam să-l iau la bătaie pe Cristi pentru ce spunea despre ea,dar m-am abținut și i-am zis doar atât:

-Cristi o fată când îți divulgă niște secrete personale înseamnă că are încredere în tine să nu le împărtășești la alții

- Roberte dar ea nu are de unde să știe că îi divulg secretele, și în plus le spun prietenilor mei, nu la alții

- Cum crezi tu Cristi!

Când am ajuns acasă am inceput să-i dau mesaj să o întreb pe fată cum i s-a părut prima zi de școală.

-Hei,cum a fost prima zi de școală?

-Hei,a fost ok ce să zic.Sper că săptămâna viitoare o să fie mai bine

-Hahaha, îmi place optimismul tău!

-Si mie! 🙂

După ce închei conversația cu ea , mă pun să îmi scriu câteva gânduri în jurnalul meu pe care nu l-aș înșela cu nimeni, spunând secretele din el la altcineva.

"Dragă jurnalule sunt foarte fericit că am întâlnit-o pe ea,pe Raluca.Pur și simplu am rămas uimit de sentimentele mele pentru ea și doar au trecut câteva zile de când vorbim. Sper să mă aleagă pe mine ci nu pe Cristi...la revedere, jurnalule! "

A început weekend-ul, mă trezesc dimineață pe la 8, îmi pun de o cafea și mă uit la ce mai postează Raluca (fata care mi-a trezit o mie de fluturi în stomac). Observ o postare cu ceva citat: "Iubirea este cel mai frumos sentiment,cea mai interesantă senzație pe care o poate simți o persoană". Hmm, mă gândesc că poate a început să aibă și ea sentimente pentru mine și îi dau un ador și un comentariu:"Așa este, Iubirea este ceva ce te face să zbori și să simți".

După ce termin cafeaua de băut mă pun să fac un pic de sport, mișcare,ca să fiu și eu mai atractiv de ziua mea de naștere atunci când mă întâlnesc cu ea. In timp ce fac sportul, observ că primesc un mesaj,dau să sar în sus de bucurie crezând că este de la Raluca,dar m-am înșelat,era de la Cristi care îmi trimite un print screen cu o conversație,dar nu orice conversație,ci cu Raluca. Dau să văd mesajul și rămân blocat: " Voiam să îți spun că am inceput să te plac". Pur și simplu mi-a stat inima în loc,am inceput să simt o ură imensă pentru Cristi.

Îi răspund și îi spun: Bravo, bravo, ești un gigolo pe sistem

La care el îmi dă un emoticon 😉

L-am lăsat așa și am început să dau cu pumnii în pereți de ciudă ,eu crezând că ea are sentimente pentru mine,dar nu a fost așa. Dar nu am vrut să mă las , așa că am continuat să vorbesc cu ea. Cristi știa că vorbesc și eu cu ea așa că a vrut să mă facă gelos,puteam în orice moment să i distrug conversația cu ea trimițând ui Ralucai ce mi-a trimis Cristi,dar nu am vrut să fac asta,am vrut doar să câștig singur această luptă.

Înainte sa o cunosc Kde žijí příběhy. Začni objevovat