Daca mai simte ceva pentru el?

27 2 0
                                    

S-au mai dus cateva luni de cand sunt impreuna cu Laura.E frumos sa fiu intr o relatie cu ea.Este asa minunata,pot sa vorbesc orice cu ea,tot felul de subiecte. Este asa bine langa ea,nu ma asteptam sub nicio forma ca am sa o intalnesc pe ea si ca o imi puna capac.

Intr-o zi ma chemase mama ei la masa. Eram in relatii bune cu ea si cu tatal ei.Sora ei,Irina era genul de fata rebela,caruia ii placeau tot felul de baieti si intra in anumite probleme. Nu prea ma suferea,ma credea mai genul nepotrivit pentru sora ei,Laura.

Mai era o ora pana sa ma duc la Laura,asa ca ma pregatesc intens. Imi scosesem costumul negru din dulap. Imi placea foarte mult sa fiu tipul elegant de cand sunt cu Laura. Mi am dat si barba jos,(am tanjit un pic dupa ea,dar trebuie data jos cateodata).Ii placea Laurei barba mea,dar cred ca numai din politete,deoarece mai glumise cateodata despre ea. Adevarul ca aratam ca un tap,recunosc,dar imi iubeam barba,si ea ma iubea,cred.La capitolul freza nu prea aveam ce sa fac,deoarece in ultima perioada obisnuiam sa ma tund 1,fara freza,fara nimic. Dupa ce m-am incaltat , m-am indreptat spre zona de taxi-uri din zona mea . in ciuda faptului ca eu locuiam mai pe la periferia orasului,taxi-urile stateau ca pe centru aici. Dupa 2 minute am reusit sa intru intr un taxiu ,asa ca m am indreptat spre casa Laurei,ea statea in centru,la bloc. In 10 minute am ajuns si in fata blocului. Intru in bloc si urc la etajul 3 ,unde statea Laura. Ajung la usa, bat de cateva ori. Iese Irina,sora Laurei. Nu parea sa fie in lumea ei. Cred ca era un pic drogata.

-Hei..Irina!

-Hei...frumosule,intra!

-Okey...multumesc frumos!

6Nu imi venea sa cred ca mi a spus asta,ea care nu ma agrease deloc.Dar drogurile consumate o faceau mai pozitiva.

-Hei,ai venit!

-Se pare ca da! Am dat sa o pup pe Laura ,iar in spatele ei era Irina. Avea o fata de parca ma manca din priviri.

Ne am dus in sufragerie,acolo unde era si mama si tata Laurei.

-Buna seara,dommnule si doamna Vasilescu !

-Ce mai faci dragutule ? Ma intrebase mama Laurei

-Bine,dumneavostra ce mai faceti?

-Asteptam sa vii,s-o cam racit mancarea ,dar sa stii ca este buna si asa. Poftiti la masa!

In ciuda faptului ca stateau la bloc,apartamentul lor nu era deloc mic,era chiar mare. Sufrageria nu era foarte incarcata. O masa in mijloc de lemn de pal, 2 canapele,una pe stanga iar una pe dreapta. Peretii erau de un mov deschis,iar tavanul de un alb ca laptele. Contrastul din cele doua dadea o stare de bine in acea camera.

La masa am stat langa Laura iar pe partea cealalta era Irina. Fata aceasta nu prea era in lumea noastra, era in faza de visare,asa de neatenta era la discutiile de la masa. La un moment dat mama Laurei o intreaba pe Irina

-Draga esti bine? De ce nu spui nimic?

A stat cateva secunde bune sa raspunda.

-Sunt bine , doar un pic obosita.Cred ca am sa ma duc in camera mea.

A plecat ca un fulger de la masa. Cunosteam reactiile drogurilor asa ca stiam cu ce se confrunta Irina. Nu voiam sa o nelinistesc pe Laura cu amanuntul asta ,asa ca am pastrat pentru mine.

Dupa ce am cinat ,am ajutat sa stranga masa,iar dupa am ramas pe canapea pentru cateva ore povestind tot felul de intamplari. Ma simteam asa bine in familia asta. Era ca o a doua familie pentru mine.

-Va multumesc pentru masa delicioasa din seara asta! Ar cam trebui sa ma duc acasa ca se face tarziu.

-Te mai asteptam la noi,Robert!

Înainte sa o cunosc Onde histórias criam vida. Descubra agora