Deel 13

518 16 5
                                    

Salma pp
Marouane deed het licht aan en we liepen naar binnen. "AAWWWW" ik schrok zo erg "lang niet gezien a zin. Groet je mij zo?" "HOE DE KANKER BEN JE HIER IN GEKOMEN?" Schreeuwde maroaune terwijl hij op Faisal af liep. "Ooohhhwww kijk kijk Ze3ma de redder spelen leg je kontje neer!" "Faisal donder op!" Zei ik "ik ga weg en jij gaat mee!"  "Zij gaat nergens heen! Ze blijft bij mij ze is van mij BEGREPEN!" Zei marouane terwijl hij een gun tegen Faisal zijn hoofd aanhield. Ik kreeg een black-out ik wist niet meer wat te doen. "Saff is dit het voor een kech zet je een gun tegen mijn kop aan!" Zei Faisal. Marouane haalde zijn gun van faisal zijn hoofd en richtte die op mij.


Marouane pp
"Wesh denk je echt dat ik je zal vervangen voor deze shit?!" Zei ik lachend. "SCHIET! SCHIET! Als je een echte man bent dan schiet je! Ik ga nog liever dood dan dat ik hier blijf met jullie. MAROAUNE SCHI....." 'BOEMM!"


Salma pp
Hij schoot maar ik voelde niks. Ik keek naar Faisal die stond te schreeuwen "JULLIE GAAN NOG ZIEN A HOERENZOON!" Marouane hielt zijn gun tegen de kaak van Faisal "ewa probeer en we dan plannen we gelijk een afspraak bij de slager om jou lichaam in stukken te hakken!" En hij gooide Faisal richting de deur. Hij ging weg eindelijk.


Marouane pp
Ik liep terug naar Salma nadat ik Faisal buiten had gezet. Ze zat tegen de muur en hielt haar hoofd vast. Beetje bij beetje veranderden de aderen op haar handen van kleur. Zwart. Ze werden zwart. Ze begon te schreeuwen ik ging naar haar toe en probeerde haar vast te houden. "SALMA! SALMA!" "NEEEEE AAAAUUUUUUUU MAROUANEEEE DOEEEE....... IETTTTSSS!!!" Haar ogen waren bloed rood en zelfs die soort aderen werden zwart. Ze maakte haar t shirt kapot en alles om haar heen wegens de pijn. "NEEEEEEEEEE MAAROOUANNEE ALSJEBLIEFFT!!!" Schreeuwde ze. Wat kon ik doen ik weet niet wtf er gebeurde. Ik had een mattie die dokter is, ik belde hem gelukkig was hij in de buurt en kwam hij snel. Hij gaf haar een spuit "NNEEEEEE...waarom, waarom moet dit mij...." en ze viel weg. "Oke ze slaapt soort van over ongeregeld 30 minuten is ze weer wakker" "thnxx bro" "geen probleem man" "Ey maar wtf was dit eigenlijk" "dit komt bijna tot nooit voor, maar het is vooral bij mensen die een heftig verleden of in een heftige tijd leven. Dat zie je lichamelijk nooit tot zulke aanvallen." " en hoe gebeurt die aanval?" "Wanneer die persoon helemaal overstuur is en het gewoon niet meer kan houden dan komt shit weer terug en dan kun je zo een aanval krijgen. Het begint geestelijk en dan wordt het lichamelijk zo als nu. Ze krijgen het ook benauwt vandaar dat ze haar t shirt scheurde" "er is geen medicijn voor ofzo?" "Nee man niet echt je kunt wel deze tabletjes aan haar geven om tot rust te komen" "is goed nog een keer thnxx man" "geen probleem bro Ey ik ga zorg goed voor je zelf en haar" "ja is goed bro jij ook voor jezelf'" ik ging op een stoel naast Salma zitten en bleeef naar haar kijken. Wat de kanker moet je allemaal nog meer hebben meegemaakt dat je tot deze situatie heeft gebracht? Dacht ik bij me zelf. Ik pakte me telefoon en belde Amir

Amir: Ewa bro

Maroune: Ewa luister dan je moet iets voor me doen

Amir: vertel

Maroune: ik wil alle info over Salma

Amir: oke......

Die gast vertelde me alles. Tot.....


Heyyy babbbes
Wat vinden jullie van dit deel?
Vergeet niet te stemmen, het boek te delen, een leuke comment achter te laten en het belangrijkste van al stayhomeandstaysave

Love you all❤️❤️
Xxx schrijfster❤️❤️❤️

She is mineWhere stories live. Discover now