Deel 6

604 19 0
                                    

Soufian pp
De deur ging open "wat is dit?!" "Wat!" "Buiten nu!" "Marouane..." "Soufian nu ga naar buiten!" Ik stond op en keek Salma aan. Ze gaf keek me aan en knikte en keek toen weer naar buiten, "zie je morgen kleine" ze gaf me een glimlach "weltrusten" ik liep de kamer uit maar ik trok maroaune mee. "Luister flik haar niks!" "Dat bepaal ik!" Hij trok zich los en deed de deur achter zich dicht.


Salma pp
Ik deed me deken goed en zat gewoon bij het raam naar buiten te kijken. Marouane kwam naast me zitten "we moeten praten!" "Ik hoor je! Ik ben niet doof!" Hij liet een diepe zucht "ik heb er over nagedacht je gaat de eerste maand niet werken!" Ik kon het niet geloven, ik draaide me naar hem om "ben je serieus?" "Zie ik eruit alsof ik een grap aan het maken ben!" "OMG!" En ik gaf hem een knuffel ohh shit dat had ik beter niet kunnen doen dacht ik bij me zelf nadat ik me begon te beseffen wat ik heb gedaan. Liet ik hem een beetje akward los "sssory dat was niet uhmmm ik bedoelde het niet zo ik had gewoon niet verwacht dat je me zo lang zou uitstellen" "het geeft niet" het bleef even stil "heb je de hele dag hier gezeten?" "Naar buiten gaan was geen optie he!" "Het uitzicht is wel mooi" "dat is het zeker" "Ey waarom heb je alles kapot gemaakt wat was er?" Ik liet een diepe zucht "er was niks!" "Wesh denk je dat ik dom ben ofzo zeg gewoon" "nee er was niks!" "Salma. Alsjeblieft zeg wat er was" "maroaune niks" "ik geloof je niet!" "Ewa dan niet" hij bleef me aankijken zag ik via me ooghoek. "Je bent echt koppig net je broer!" "Niet daar over beginnen!" "Heeft dat...." "marouane ik zweer ik vermoord je 1 woordje nog!" "Je broer!" Me ogen vulde met tranen ik probeerde me in te houden maar dat kon ik niet. "Zeg wat er is" ik begon hem alles uit te leggen. Hij kwam dichterbij mij zitten en deed mijn hoofd op zijn borst. "Je hoeft niet te huilen. Dat gaat niks veranderen geloof mij" ik liet me mee gaan met hem ik haalde me van hem af en onze ogen ontmoette elkaar. Hij deed zijn hand langs mijn wang "als je je gedraagt dan zal ik je sparen!" "Waarom laat je mij niet gewoon gaan" "kan niet!" "Hoezo?" "niet te veel vragen!" Ik haalde zijn hand weg. "Ik wil gaan slapen!" "Weltrusten" "weltrusten" ik ging me bed in en viel in slaap.

________

Soufian pp
Ik had ontbijt gepakt en ging naar boven. Ik maakte de deur van Salma haar kamer open ik legde het dienblad op der nachtkastje "Salma? Salma?" En ik schudde haar wakker ze deed rustig haar ogen open "goedenmorgen ik heb ontbijt voor je" "goedenmorgen" ze gaapten. "Oke yallah op staan" ze stond op en ging naar d badkamer. Ik ging wat op me telefoon. Ze kwam terug "echt lief dat je het me komt brengen" "geen probleem" ze pakte het dienblad "hoef jij niet?" "Nee nee ik heb al ontbeten" "ben je zeker?" "Ja" ze at verder. "Wat ga je vandaag doen?" Ze keek me aan en keek toen om haar heen. Ze deed dat gebaar met der hand dat ik dichterbij moest komen zodat ze iets kon zeggen "ik ga proberen te ontsnappen" fluisterde me ogen werden groter "Salma nee maroaune vermoord je als je dat doet!" "YA DOMBO!" "Uhhh?" "Ik ga niks doen wat moet ik doen? En tuurlijk ga ik niet ontsnappen wil je dat ik van 20 hoog afspring ofzo?" Ik begon een beetje te lachen. Salma lachte ook en schudde haar hoofd. Het bleef wat stil maar niet akward ofzo, ze was klaar met haar ontbijt. "Geef ik breng het wel weer terug. Mohim ik moet nu weer gaan ik zie je straks" ze knikte "dankjewel" "geen probleem" ik ging weg.

Salma pp
Soufian was weg gegaan. Ik pakte een boek ging op het bed liggen tot ik schreeuw hoorde. Ik stond op en wilde de deur open maken eindelijk heb ik die open gekregen en liep naar de kamer waar al geschreeuw vandaan kwam "WIE......."


Heyyyy babbes
Wat vinden jullie van dit deel?
Vergeet niet te stemmen, het boek te delen en een leuke comment achter te laten❤️❤️❤️

She is mineWhere stories live. Discover now