[allkpop] Snowdrop's Ephemeral

53 4 0
                                    

Snowdrop's Ephemeral

by lilislife 45 minute ago

Bugün Snowdrop Entertainment'in resmi youtube kanalında Snowdrop's Ephemeral adında bir playlist oluşturuldu. Playlist'in içinde ise Panacea'nın maknaesi Jinju ve Mona Lisa'nın maknaesi Haven'ın, Snowdrop's Ephemeral'ın ne olduğunu açıkladıkları bir video var. Videoda anlatılana göre bu, geçiçi grupların kurulduğu bir show olacak. Fanlar, Snowdrop idolleri ile şirket içinden veya dışından şarkıcılar ya da dansçılarla en fazla 5 üyeli gruplar belirleyecekler. Şirket ve sanatçılar tarafından uygun görülen geçici grupların ilk önce bir cover videosu paylaşılacak. En beğenilen gruplar için müzik videoları çekilecek (bazılarına cover videosu olmadan direkt mv çekilebilirmiș). Bu grupların ne kadar süreli gruplar olacağı, ne kadar sevildiklerine bağlı olacak tabiki.

👍1.018.221 👎 462.987 💬125.282

[+313, -194] Șimdi herkes shiplerini yazacak. Sonra gelsin momentlar ndhxnhsbxjnxb

[+365, - 179] Panacea'nın yeni üyelerinin-en azından birinin- olduğu gruplar olsa güzel olur. Böylece șimdiden tanımaya bașlayabiliriz onları.

[+291, -128] Yani arkadaşlar, kısaca diyorlar ki: SM Station'ın Snowdrop versiyonu

[+493, -267] Bence ilk çıkarılan geçici gruplar Amoeba Culture sanatçılarıyla olmalı. Sonuçta Mona Lisa'nın çıkışıyla birlikte resmen ortak oldular

[+347, -182] Kiara-Livia-Crush üçlüsü olsun da başka bir şey istemiyorum

Diğer yorumları görmek için tıklayın.


___________________
Şimdi sizden istediğim şey aynı yukarıda yazılan gibi istediğiniz geçici grupları yazmanız. Ama bahsetmek istediğim şey alt gruplar değil. Alt gruplar zaten benim kafamda belli.
İstediğiniz grupları yorum olarak ya da özelden yazabilirsiniz~

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Apr 08, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Snowdrop Ent. | afHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin