Розділ 4

82 10 0
                                    

Вдруге велич замку здавалася ще більшою. Він нагадував один з тих казкових замків про які розповідалося в книжках. Хоча там на сторінках були принци і принцеси, цікава історія пригод подвигів чи кохання. Тут і зараз все було по іншому. Зараз вони тут не з власного бажання й це не просто казочка, а страшна й дивна реальність.

Крокуючи за Чідамом, Софі роздумувала над тим чи повірять її словам друзі. Та на це у неї не було впливу, та й краще все ж триматися разом. Вона чітко вирішила все розповісти і розпитати про тату та голоси в голові. Чідам вибрав вчорашній маршрут, тож без зайвих зусиль вони позбирали усю команду. Отож в повному складі, а також з Чідамом на чолі колони та охороною, вони вийшли з замку. Прямували вони спочатку до міста, а потім звернули в сторону цікавої будівлі, яку дівчина помітила ще вчора. Зблизька вона здавалася ще більш вишуканою і величезною. Атланти, що підтримували терасу здавалися живими - настільки деталізовано були зроблені. Перед порогом до цієї будівлі Чідам та охорона залишили їх та ввічлило попрощався й сказав, що може їх супроводжувати після занять назад до палацу. На що дівчина відповіла, що не варто цього робити навіть з міркувань безпеки.

Нарешті вони залишилися на одинці, хоч довелося трохи посперичатися з Чідамом.

- Я трішки довідалася про те де ми.- оголосила Софі.

- Ухти! І як же ти це зробила?- не надто серйозно сприйняв слова дівчини новоспечений граф.

-Поки я спала ти кудись ходила?- додала Еллі.

-Так де ми?- з розпачем втикнулася Діана.

- То ви спали разом? - весело запитав Рік.

-Спокійно. По-перше я нікуди не виходила,  ну принаймі фізично, по-друге я зустріла справжню принцесу цієї місцини. - дівчина пропустила поміж вух насмішки хлопця.

-Вау!!!- виголосила Джулі.

- Це правда. Хоч ви можете мені й не повірити. - трохи сумно сказала дівчина.

-Тепер тяжко в щось не повірити. Ми ж якось сюди потрапили.- мовив Річард.

-Ось про це я і розкажу. Це паралельний світ ну чи реальність, як вам більше до вподоби так і називайте. А потрапили ми сюди схоже не випатково. Принаймі така думка у мене склалася. Коли тут були справжні хазяїни тіл на них справді напали ці ... варлоки. На їх чолі був якийсь "хороший" знайомий нашої принцеси і він наніс їй таку магічну атаку, яка й спричинила весь це казус.

Подорож до невідомогоWhere stories live. Discover now