Κεφάλαιο 5°

22 6 6
                                    

...ήταν ο πατέρας της Αλισον και είχε ανησυχήσει επειδή η Αλισον δεν συνήθιζε να πήγαινε ταξίδια. Μου ζήτησε την βοήθεια μου για να την βρούμε. Τότε εμφανίστηκε από πίσω μου η Αλισον. Ο πατέρας της μόλις την είδε πήγε κατευθείαν και την αγκάλιασε σφιχτά. Εκείνη του εξήγησε πως έφυγε επειδή δεν μπορούσε να βλέπει την οικογένεια της να βασανίζει αθώους λυκάνθρωπους. Τότε ο πατέρας της μας υποσχέθηκε ότι δεν θα μας ξανά κυνηγήσει όμως αν επιτεθούμε σε κάποιον τότε θα μας κυνηγήσουν και θα μας σκότωναν. Εμείς συμφωνήσαμε και η Αλισον μάζεψε τα πράγματα της και πήγε σπίτι της. Όταν έφυγε το γιορτασαμε και οι γονείς μου έπιναν κρασί και μεθυσαν. Οι λυκάνθρωποι όσο και να πίνουν δεν μεθανε με τίποτα. Μόλις οι γονείς μου μεθυσαν αποφάσισα να τους πω ότι είμαι Bi και ότι τα έχω με τον Μιχάλη. Το συζήτησα με την Λίζα και την Σια και μου συμφώνησαν. Ακόμα και με βοήθησαν για να τους το πω. Το αποδέχτηκαν και συνεχίσαμε το γλέντι. Καθώς οι γονείς μου χόρευαν εγώ και όλοι οι υπόλοιποι είδαμε ταινία. Εγώ ήμουν στην αγκαλιά του Μιχάλη, η Λίζα στην αγκαλιά του Ξένου, η Σία στην αγκαλιά του Τινους, ο Τζίμις και ο Liam ήταν στις δύο γωνίες του μεγάλου καναπέ που είχαμε με 1 μαξιλάρι ο καθένας. Μετά από 1 ώρα εμένα με είχε πιάσει ο ύπνος στην αγκαλιά του Μιχάλη. Ο Μιχάλης το παρατήρησε και με πήγε στο δωμάτιο μου. Με άφησε στο κρεβάτι και με φίλησε στο κούτελο. Καθώς έφευγε ξύπνησα και του είπα να ξαπλώσει δίπλα μου. Εκείνος δέχτηκε, ξάπλωσε και κοιμηθηκαμε.
Πριν με πήγαινε ο Μιχάλης στο δωμάτιο μου είχε πει στα παιδιά ότι θα ξανά ερχόταν έτσι τα παιδιά απόρησαν γιατί αργούσε. Ανέβηκε ο Liam να δει γιατί αργούσε και όταν άνοιξε την πόρτα μας είδε να κοιμόμαστε.

-Παιδιά! Κοιμούνται αγκαλιά. Λέει ο Liam καθώς κατέβαινε από τις σκάλες.

-Αωω τι γλυκό. Λένε ταυτόχρονα η Λίζα με την Σια.

-Έχει κανένα επιτραπέζιο ο Γκάμπριελ να παίξουμε;; Ρώτησε ο Τζίμι.

-Κάτσε να δω. Είπε η Σία καθώς έψαχνε στο συρτάρι στο μικρό ντουλαπάκι δίπλα στην τηλεόραση.

-Για πες τι επιτραπέζια έχει. Λέει ο Τινους.

-Λοιπόν από τι βλέπω έχει: "Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο", "Ouija Board", "Monopoly" και έχει και Just Dance 2020. Λέει η Σία κοιτάζοντας το Just Dance.

-Ποίος είναι για χορό;; Ρωτάει η Ξένος τεντωνοντας το σώμα του.

-Και δεν χορεύουμε, λέει η Λίζα.

-Εγώ δεν είμαι καλός στο χορό, λέει ο Liam.

-Μην ανησυχείς ούτε εμείς δεν ξέρουμε να χορεύουμε, λέει ο Τζιμις.

Η Νέα Μου Ζωή Where stories live. Discover now