Bölüm 22 "Siktir ama ya!"

14.6K 832 626
                                    

Medyada Luhan'ın şarkısı ile yaptığım bir Hunhan videosu var izlerseniz sevinirim ^-^

Siji Şeviyorooom ksdjfksdjkfg

---------------------------

Bana yavaşça yaklaşmış, dudakları ile dudaklarım arasında milimler vardı. Tanrı aşkına oyun mu oynuyorsun şurada işi pişireceğiz değil mi? 

"Sehun ya devam et ya da üstüne kusarım!" sesimdeki ciddiyetle gözleri açılırken ince dudakları hafiften kıvrılmıştı. Hiç istifini bozmadan biraz daha yaklaşıp içimdeki herşeyin kasılıp gerilmesine neden olan alçak ve yumuşak bir mırıltıyla konuştu.

"Hazır mısın?" 

Sence? Bir düşün bakalım hazır mıyım? Çıplağız ve üstümdesin acaba hazır mıyım? 

İçimden ona saydırırken gözlerine sertçe bakıyordum. Sonunda -nihayet- dudakları dudaklarımı bulduğunda daha önce hissettiğim şeyden daha fazlasını hissediyordum. 

Masum değildi tamamen kışkırtıcı.

Bakılası değil öpülesiydi. 

Tanrım içimdeki canavar ne zamandır uyuyordu? 

Yumuşak hareketleri beni cezbetmeye yetse de anlaşılan ona yetmemişti. dudakları şevkle dans ederken nefes almak için dudaklarımı aralamak zorunda kalmıştım. Bir dur be nefes alayım değil mi? Anında ıslak ve kaygan şeyi -dili oluyor bu- ağzıma tıktığında ağzımın içini dolaştırıp adeta tadıma bakıyordu. Ona ayak uydurmaya çalışıp dudaklarını emerken dilinin dişlerimin üzerinde ne geçtiğini merak ediyordum.

Henüz daha yeni dişlerimi fırçalamıştım. Gerçi daha yeni dediğim en son 3 gün önceydi.

Evet baya yeni. 

Ağız kokum yüzünden ölmez değil mi ? 

Dudaklarının ıslaklığı beni iyice  cezbederken bir ağzına bir inleme bırakmıştım. Bu onun daha da hareketlenmesine sebep olmuştu. Ancak hala aynı yerde sayıyorduk. Onu adeta yiyip bitiren ve dilinin dilime temasının tadını çıkaran ağzım, Sehun'un ağzının altında hararetle yanarken, ellerim saçlarının arasında kaybolmuştu. Ve oda aynı durumdaydı, beni yiyordu. 

İnsan bu kadar tatlı olmasın işte, ne yaparsın. Lanet olsun dilimden ne istiyorsun? Daha demin şey ederken böyle yapmıyordunSehun Efendi! 

Üstüme ağırlığını verirken öleceğimi sanmıştım. Tanrım eşek ölüsü gibi şuraya bak! 

Ağzımı nihayet bıraktığında ince dudakları şişmiş ve daha çekici bir hale gelmişti. Kısa süreli bir bakıştan sonra boynuma sırasıyla öpücükler bırakmaya başlamıştı. Sadece öpücük değil arada emmeler ve ısırmalar da gerçekleştiriyordu. 

Tabi buldu çarşaf gibi teni buruştur anam buruştur. Annen çok güzel sanırım Sehun. Saygıyla anıyorum. 

"Ah! Tanrı aşkına ne yapıyorsun?" Daha fazla dayanamayarak bağırmıştım. Sinsi bir tebessüm dudaklarında belirirken kendini bana bastırmış, inlememe sebep olmuştu.

"Sus ve inle." gözlerim şaşkınlıkla büyürken bir an için gözlerinde Kai'yı görmüştüm. Sehun, dolan gözlerimi görmüş olmalı ki hemen kollarını omuzlarıma koydu.

"Sakin ol. Öyle demek istemedim. Bak benim Sehun. Nefes al Luhan." Muhtemelen şoka girdiğimi falan düşünüyordu.

Haklıydı. 

Can We Start With KISSING?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin