Två röster

143 2 0
                                    

Efter bara några få sekunder hörde jag en mansröst i närheten.

-HJÄLP! Jag här nere! skrek jag för full hals i förhoppning om att han skulle höra mig. Jag hörde hur steg närmade sig och efter några sekunder såg jag ett huvud stickas ner.

-Oj! Hur hamnade du där? frågade han på ett sätt som am han var glad över att någon trillat ner.

-Jag såg inte denna brunnen när jag var påväg hem och sen bara trillade jag ner. Kan du hjälpa mig upp? frågade jag med gråten i halsen som en stor klump.

-Det är klart jag kan, sa mannen och hissade ner ett stort rep, som om han hade väntat på att någon skulle ramla ner. Jag greppade tag om repet och började klättra.

När jag kom upp hann jag inte ens se hur han såg ut innan en annan person slängde sig över mig och satte något över min mun. Sedan trädde han en stor brun illaluktande säck över huvudet på mig. Jag försökte med all min kraft få loss munkaveln men jag hade knappt märkt att de hade satt ett rep runt mina händer och kunde inget göra. Jag hann se det sista av ljuset utifrån innan de knöt igen säcken. Någon med ett stadigt grepp lyfte upp mig, jag hörde en bildörr öppnas och mannen som höll i mig kastade iväg mig som om jag vore en trasdocka in i det som antagligen var en bil. Jag fick ett hårt slag i huvudet och sedan blev allt svart.

Hålet i skogenWhere stories live. Discover now