49. boƃɐ́ɹ

731 51 2
                                    

▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃


A lányöltöző ajtaja hangos robajjal nyílik ki, majd a bent tartózkodott lányok már tornafelszerelésben díszelegve, hangos zsivajjal hagyják el a helyiséget, hogy tudjanak órára menni. Úgy lépnek ki a folyosóra mint egy csorda, akik vidáman csiripelnek nagy semmiségekről.

Ahogy meghallom a jókedvű nevetésüket, úgy pattanok fel a hideg csempéről mintha szegbe ültem volna. Hajam automatikusan az arcomba csúszik, de most nem foglalkozom vele, még akkor sem ha csikizi a bőrömet. Sőt hálás vagyok, amiért a tincseim eltakarják a vörös arcomat. Miközben állok fel, a könyökömmel megtörlöm a taknyos orrom miközben hatalmasat szippantok.

A lányokat kellene követnem, hiszen órám lenne. De ahelyett, hogy csatlakoznék a csoporthoz, én az ellenkező irányba fordulok, majd feltűnőmentesen próbálok felszívódni, miközben fájó csuklómat magamhoz ölelem az épp kezemmel, - ám ezt a tettemet másodpercek alatt meg is bánom, ugyanis olyan gyorsan gyűlik meg könnyekkel a szemem, mint amilyen gyorsan átjárta a fájdalom azt a pontot a bőrömön, ahol Billy hozzám ért.

Tudom, hogy pár lány észrevett a folyosón. Úgy ahogy azt is látták, hogy ahelyett, hogy becsatlakoztam volna hozzájuk, én leléptem. Páran máris összesúgtak, és épp azon tanakodnak, hogy milyen lúzerségben töri már megint a fejét a Különc Kocka. Nem vagyok a közelükben, de még így is hallom gúnyos nevetéseiket, és megjegyzéseiket. Akik már megérkeztek a tornaterembe, boldogan állnak a tesi tanár elé, hogy közöljék vele a tényt, miszerint épp látták a tökéletes Robin Hendersont ellógni. A tanár pedig mikor ezt meghallja, csapatokba osztja a diákokat, kiadja, hogy kidobósozzanak, majd elnézést kér az miatt, hogy pár percre el kell mennie. Ez alatt a pár perc alatt, pedig szinte futva érkezik meg az igazgatóúrhoz, hogy elmondhassa neki azt, hogy egy diák ellógta az óráját. Miután a tesitanár lelép, a diri felhívja anyát, és megkérdezi, hogy mi volt a probléma amiért a lánya nem tudott részt venni az órán. Anya persze nem fog tudni válaszolni, így a legközelebbi tanítási napon megint be leszek hívva az igazgatóhoz, hogy magyarázzam meg, miért lógtam el a fontos testnevelés órámról, majd büntetést kapok amiért nem tudok válasszal szolgálni. Én pedig azt fogom tenni mint mindig, hazudni. Hazudni fogok, mert ha elmondanám neki az igazat úgysem hinne nekem. Méghogy az új diák bántalmazott egy lányt! Aljas rágalom, Henderson! Attól méghogy egy fiú elhív magával valahová, nem jelenti azt, hogy zaklat is. Túl finnyás vagy, ezért érzed a gyengéd tapintást is szorításnak.

Hiába láttak végig menni a folyosón, egyik lánynak sem jutott az eszébe utánam jönni, és megkérdezni azt, hogy minden rendben van e velem. Pedig akik először kiléptek az ajtón, láthatták azt, hogy a hideg csempén ülök, és síráshoz hasonlító hangot adok ki. Soha senkit nem érdekelt, hogy mi van velem. Ha látták is volna, hogy Billy mit csinál velem, csak némán nézték volna, majd utána nagy nevetések közepette szétkürtölték volna az egész iskolában.

never ending story. ( stranger things ! Steve Harrington fanfic)Where stories live. Discover now