15. sʇǝʌǝ ʞ!ɹáןʎ

853 63 0
                                    

Steve Harrington, azon hímek tagja volt a hawkinsi középiskolában, akibe a gyengébbig nem élete során ha nem is teljesen, de egy kicsit biztos, hogy egyszer beleszeretett. Mindezt úgy érte el, hogy nem is kellett megdolgoznia érte. Elég volt ha csak végig sétált az iskola folyosóján, a lányok pedig már olvadoztak is a látványától - ha pedig még el is mosolyodott, akkor mentőt kellett hívni a fél sulihoz, ugyanis halálközeli állapotba kerültek, és úgy ájultak el mint a légyirtóval lefújt legyek. Még a tanárok is úgy viselkedtek vele mint egy hímestojással, pedig agyilag nem volt a toppon, sőt még az én büdös zokniba is több tudás szorult, mint Steve Harrington aprócska kis agyába. Azonban minek a tudás, ha a kinézettel mindent eltudott érni. Nem muszáj használnia az agyát, ugyanis nem kellett attól tartania, hogy valaki majd megbuktassa. Egy hajigazítás, és még a tanár nők szíve is gyorsabban kezd el verni.

Ó, az a haj! Valaki azt mondja, hogy minden reggel azért késik el mert a haját csinálja. Jóval hat óra előtt ébred, hogy tökéletesen helyretudja igazítani azt a madárfészket a fején, amit Ő műalkotásnak mond. Steve Harringtont kócos, rendetlen hajjal még élőlény e Földön nem látta! Az összes apró tincsnek megvan a maga helye. Minden szállnak pontosan ugyanúgy kell állnia az év mindennapján, és minden percében. Az enyhe barna hullámok tökéletesen kanyarodnak ugyan abban az irányban állandóan amit már megszokhattunk. A barna haja pedig a fényviszonyoknak köszönhetően változik. Ha kint áll a napsütésben, akkor ha jól megnézzünk észrevehetünk a barna hajzuhatagban pár szőke fénycsíkot, de ha borongós időben pillantunk rá akkor sötét foltok verődnek bele. A titkot azonban, hogy mit csinál a hajával amiért állandóan ilyen tökéletesen áll neki, senkinek nem mondja meg. Az azonban biztos, hogy senkit még csak hozzá sem enged érni egy vékony hajszálához sem. Szó szerint bepöccen ha egy lány megérint egy tincsét. Az a legenda járja az iskolában, hogyha valakinek megengedi érinteni a haját, akkor az az egyén olyan megtiszteltetésben és kiváltságban részesül, amilyenben diák még soha sem. Könyörgöm, még a lányok is irigykednek a hajára, pedig aztán a nők tényleg rendben tudják tartani a frizuráikat.

Jöhet a kérdés, hogy él- e a Hawkins középiskolában olyan lány, akit ért az a megtiszteltetés, hogy megtapinthatta Steve Harrington a haját. Pontos válasz erre a kérdésre nincs, ugyanis Harrington kihasználja azt, hogy királyként tekintenek rá. Azt mondják, hogy több csajt szédített élete során, mint ahány alsónadrágja van. Komoly kapcsolata azonban ennél jóval kevesebb volt. Sokan gondolták azt, hogy járnak vele, pedig Ő csak szimplán rájuk mosolygott. Azt sem tudni biztosra, hogy a fiú tudja valójában milyen szerelmesnek lenni. Ugyanis különbség van az között, hogy valakivel csak unalomból jár és nagymenőségből, és aközött, hogy valaki iránt tényleg dobog a szíve. Efelől pedig megoszlanak a vélemények. A többség azt mondja, hogy egy hős szerelmes, a maradék pedig azt állítja, hogy kőből van a szíve - természetesen én az utóbbi állítást támogatom.

Mindenki a barátja akar lenni. Úgy rajongják körbe mint az angol királynőt. Ha Steve Harrington azt mondja, hogy piros hó esett az éjjel, akkor ezt mindenki el is hiszi, de csak azért mert nem mernek ellent mondani, ugyanis senki nem akarja őt magára haragítani.

Steve király dühét pedig jobb ha kikerülöd, mert utána jaj neked!

A legjobb az ha soha nem haragítod Őt magadra, mert akkor aztán tényleg az egész iskola vele együtt kezd el utálni, a nyugodt gimis éveidnek pedig viszlát. Volt már rá példa, hogy egy lányt addig szekált míg az el nem költözött a városból. Inkább válj láthatatlanná a közelében, és ha szerencséd van az iskolás éveid alatt észre sem vesz, és megkíméled magad egy csomó szívcsapástól.

Mégis sok lány ezt nem fogja fel. Addig teszik magukat, míg Harrington le nem állítja őket. A leállítás pedig fájdalommal jár, és összetört szívvel meg lélekkel. Megér érzelmileg ronccsá válni Steve Harrington miatt? Csak azért mert tehetős szülei vannak? Mert túl jól néz ki, amit értelemszerűen ki is használ? Mert Ő az iskolában az egyetlen aki BMW-t kapott a születésnapjára tizenhat évesen, ez miatt pedig a fiúk is úgy körbe rajongják mint az Istent?

never ending story. ( stranger things ! Steve Harrington fanfic)Where stories live. Discover now