4.den

12 0 0
                                    

Ráno mě vzbudili holky. ,,VŠECHNO NEJLEPŠÍ ANIČKO" jen jsem otevřela oči. ,,děkuji" řekla jsem a všechny až na Simonu jsem objala. Simona mi ani nepopřála. Ale co jsem měla čekat. Všechny mi dali nějaké dobrůtky.

Šla jsem na WC. Potkala jsem Štěpána ,,dobré ráno" řekla jsem mu ,,ahoj, všechno nejlepší" řekl ,,děkuji" řekla jsem ,,tak si užij nástup" řekl a a udělal na mě gesto 'kyš kyš' ,,řeknu si speciálně o tebe" řekla jsem ,,budu mít místo zadku řízky" řekl a usmál se. Niki mi vždy vyprávěla o tom že tu byla vždy na narozky, letos bohužel ne, tak se dával hob to znamená že jeden člověk drží nohy a druhý ruce a pak jeden stojí na čtyřech a dostává do zadku a druhy stoji taky na čtyřech a dostává do boku.
,,no nic, tak na snídani, drž mi místo" řekl a usmál se ,,budu, zatím" řekla jsem mu a šla se konečně vyčůrat.

Po snídani jsme měli uklízet a my uklízely před budíčkem, takže jsem neměla co dělat. Rozhodla jsem jít za Štěpou a Terkou, kteří Terce uklízely
,,chcete pomoct" zeptala jsem se ,,klidně" řekla Terezka a Štěpa se jen usmál ,,budeš skládat trička, protože Štěpán to neumí" řekla Terezka ,,cože?!" řekl a my se začali smát ,,budeš skládat kalhoty" řekla Terezka ,,dobře" řekl Štěpán a my se dali do uklízení ,,počkej" řekla Terezka z ničeho nic a běžela do chatky a my se se Štěpánem na sebe podívali nechápavým výrazem ,,stoupni si prosím" řekla a já se postavila ,,ano??" řekla jsem ,,VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM AŤ SE TI SPLNÍ VŠECHNA PŘÁNÍ" řekla a dala mi náramek ,,to si dělala sama??" řekla jsem ,,ano, líbí??" řekla Terezka ,,MOC, DĚKUJU" řekla jsem a vzala jí do náruče a začala jí objímat.

,,Nástup na hru pevná obuv"
My ihned nastoupili a dostali jsme plusový bod. Jess! Hráli jsme fáborkovanou.
1. Kolo
Naše Barva: modrá
Chytáme: zelenou
Chytá nás: hnědá
Přežila jsem cely kolo a ještě jsem jich pár chytla.
2. Kolo
Naše Barva: hnědá
Chytáme: fialovou
Chytá nás: žlutá
Tentokrát mě chytil Kuba.
Šla jsem tedy na naše stanoviště a byl tam celý tým až na Štěpána ,,koukam že kapitán je docela dobrý" řekla Saša ,,jo jo" řekla Terezka.
Najednou se vynořil Štěpán a za ní Kuba. Byla to teda rychlost, ale víc mě zaujali jeho odřeniny z kterých tekla krev. ,,chudák to musí bolet" řekla jsem a všichni na mě začali divně koukat hlavně Simona.

Když jsme slyšeli zvuk značící konec hry přiběhl udýchaný Štěpán ,,dobře" řekla Saša a Štěpán nemohl ani mluvit ,,bolí tě to hodně" řekla jsem ,,ani ne" řekl mi ,,musíš za zdravotnicí" řekla jsem ,,ale to je dobrý" řekl ,,ne není ještě se ti tam dostanou bakterie a budeš litovat" dokončila jsem svůj monolog ,,fajn, ale půjdeš se mnou" řekl mi ,,ok" řekla jsem. Pak jsme se vydali ke zdravotnici, stála tam Niki s pěkně poškrábaným kolenem ,,co je??" řekla jsem jí ,,mě nic, ale Lili píchla vosa" řekla a koukala na Štěpána. Pak přišla zdravotnice ,,na tady máš" řekla a dala jí zmražený gel. ,,co dál??" řekla zdravotnice, já nic neřekla a ukázala na Štěpánovy  nohy ,,bože bože" řekla zdravotnice ,,tak pojď dáme na to dezinfekci a pak náplast a na ty větší obvaz" řekla a vzala ho dovnitř já čekala venku

Po chvíli vyšel Štěpán s celýma obvázanýma nohama
,,chudáčku" řekla jsem ,,to bude dobrý" řekl a pohladil mě po vlasech
,,Oběd" zavolali a my šli k před chatky.

Jsme s Radkem, Niki, Štěpánem hráli karty.

Pak jsme hráli další běhací hry.

Pak nás zavolali na nástup
,,tak a teď by jsme někomu měli udělat hob" řekla Bára ,,poprosíme Aničku" dodala, přišla jsem ,,Všechno nejlepší" popřali mi ,,tak kolik ti je??" zeptal se Martin ,,15" řekla jsem a najednou se ozvalo ,,UŽ MŮŽEŠ" řekl hádam Radek ,,máš speciální přání na hob" zeptal se Martin ,,ano, chci aby Štěpán dostal na zadek" řekla jsem, Štěpán nedával pozor ,,Štěpáne, nástup" řekl Vašek (další vedoucí) Štěpán přišel s nechápavým výrazem ,,kleknout na čtyři" řekl Martin a v tu chvíli Štěpán pochopil ,,ještě někoho??" řekla Bára ,,už je mi to jedno" řekla jsem ,,fajn" řekla Bára ,,1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15!!!!" začali všichni počítat, pak mi popřáli a zase dali nějaké mňamky.
Řekli že máme táborák.

Už jsme se všichni začali hromáždit. Sedli jsme si Radek vedle Niki vedle já a vedle Štěpán.
Po chvilce jsem usínala, tak jsem položila hlavu na Štěpánovo rameno a usnula.

Najednou mě někdo budil ,,Aničko, Ani" poznala jsem Štěpána. ,,musíš jít spát" řekl mi ,,a ty nejdeš?" zeptala jsem se ,,ne, mám hlídku" řekl mi ,,aha, tak dobrou" řekla jsem
,,dobrou noc hezky se vyspi" řekl ,,děkuji" chtěla jsem odejít, ale zastavila jsem se a běžela ke Štěpánovy a dala mu pusu na tvář, rychle jsem utekla do chatky ani jsem neviděla něho reakci.
Lehla jsem si do spacáku a usnula.
_________________________________
Snad se líbí
Omlouvám se, že jsem nebyla aktivní, ale nějak jsem nevěděla co by se mělo dít.
838 slov

- Vaše Aduška😉

Tohle si budu pamatovat navždy!Where stories live. Discover now