Odjezd + příjezd

25 1 2
                                    

Pohled Aničky

Dneska jedu na tábor už se těším. Mám pocit že na tomhle táboře se stane něco zajímavého.
Ještě jsem si zkontrolovala jestli mám vše.

,,ještě bonbónky" řekla mamka a dala mi do ruky kyselé žížalky. ,,mami, už to nemám kam dávat" řekla jsem jí.
,,už pojď pojedeme" řekl taťka
,,už jdeme" odpověděla jsem

U autobusu

Už jen čekám až uslyším své jméno a (dělám to podle tábora kam jezdím já, máme přihlášky a podle pořadí se volají jména pozn. Autorky) taky čekám na Niki ,,Anna Suhečková" nenávidím když mi někdo říká Anna, šla jsem do autobusu. Sedla jsem si k okýnku a čekala na Niki.

Už jen dva lidi přesněji kluci.
,,Štěpán Buchta" když jsem slyšela tohle jméno tak přišel docela vysoký hnědooký brunet s úsměvem na tváři, byl roztomilý. ,,copak líbí se ti Štěpán??" zeptala se Nikča ,,vypadá sympaticky" řekla jsem ,,Taky že je" řekla Nikča ,,Radek Vedral" do autobusu nastoupil o něco menší kluk s brýlemi a hnědými oči vypadal sympaticky. ,,Čau Niki" řekl Radek ,,ahoj Ráďo, tak co těšíš se??" zeptala se Niki ,,jo, doufám že budem mít chatky zas jako minule" řekl Radek ,,přesně, Radku tohle je Anča moje nej kamarádka" řekla a ukázala na mě ,,těší mě" řekl Radek ,,mě taky" řekla jsem ,,tohle je Štěpán" řekl a ukázal na kluka vedle, který pozoroval nějaké malé holčičky, když slyšel své jméno otočil se k nám ,,na koho tam furt koukáš??" řekl Radek a usmál se ,,koukám na ségru" řekl Štěpán a koukl na mě ,,já jsem Štěpán" řekl a usmál se na mě ,,ona už to ví, když si koukal na ségru tak jsem jí to řekl" řekl Radek a začal se smát ,,aha" řekl Štěpán a začal se červenat ,,dá si někdo rajče" řekl Radek a začala se smát i Niki, mě přišel roztomilý. ,,já jsem Anička a za žádnou cenu mi neříkej Anna" řekla jsem a usmála se ,,dobře" řekl Štěpán.

U okna sedí já vedle mě Niki za Niki Štěpán a vedle Radek. Byla tam sranda, vzpomněla jsem si na žížalky, které mi mamka dala na cestu ,,dá si někdo žížalku" zeptala jsem se a vytáhla je ,,dej to sem" řekla Niki a vytrhla mi je z ruky. Já se jen začala smát.

Najednou přišla malinká špinavě blonďatá holčička s modrýma očkama a řekla ,,Štěpo, nedala ti mamka moje sušenky já tyhle nejím" řekla ,,počkej podívám se" řekl Štěpán a začal hrabat v batohu ,,jo dala" řekl a podal jí sušenky a ona mu dala jeho a odešla ,,příště aspoň bů" řekl Štěpán ,,ségra??" zeptala jsem se ,,jo" řekl a usmál se.

,,jsme na místě" řekla zdravotnice. Všichni se začali tlačit k východu ,,oni se musí cpát" řekl Štěpán a protočil očkama. Jen jsem kývla.
Vyrazili jsme do tábora cesta vedla lesem.

,,teď budou vedoucí číst jména a budete k nim chodit" řekla hlavní vedoucí Bára
,,půjdeme od nejstarších kluků po nejmladší holky" dodala ještě
,,první jde Martin" řekl a ukázal na jednoho vedoucího ,,takže Jakub Váňa, Radek Vedral, Pavel Mikeš, Jan Macák, Dominik Maruška, David Lučka Denis Prodl a Štěpán Buchta" dokončil svůj monolog
Všichni které jmenoval šli k němu
,,Další jde Saša" řekla Bára
,,Simona Bocká, Michaela Petráčková, Nikola Maříková, Mia Denčková, Vanesa Kolejová, Adéla Tužská, Lili Houšská a Karolína Dučcká" řekla Saša

Už jen nejmladší holky a můžeme se ubytovat. ,,nejmladší holky, bude mít Ema" řekla a ukázala na malou sympatickou paní. ,,takže Kateřina Popelková, Marie Mystery, Tereza Buchtová, Petra Žižková,
Anežka Dycká, Lucie Dašská, Krystína Havlíčková, Aneta Milecká, Veronika Zužická." řekla Ema.

,,Nejstarší kluci mají chatku číslo 5" řekl Martin ,,Nejstarší holky mají 4" řekla Saša ,,starší holky mají 8 a 7" řekla Denisa (jejich vedoucí) ,,starší kluci mají 6" řekl Milan ,,mladší kluci mají 2" řekl Adam ,,mladší holky mají 9 a 10" řekla Zuzka ,,Nejmladší kluci mají 3" řekl Kuba ,,nejmladší holky mají 1" řekla Ema. ,,teď si jděte vybalit a na večeřet" řekla Bára.
Holky z naší chatky běželi do chatky a my s Niki šli normálně.
Simona má postel nahoře v levém rohu. Pod ní Vanes, vedle Simony Mia pod Miou je Adél naproti Adél je Lili nad Lili jsem já vedle mě je Niki pod Niki je Kája.

Pak jsme se všichni navečeřeli a u toho se seznámili. Pak jsme si šli vyčistit zuby a šli do hajan.

_________________________________
Tak snad se vám tenhle příběh bude líbit. Tenhle příběh je věnovaný pro vanesskk
Ale ještě o tom neví😂

- Vaše Aduška

Tohle si budu pamatovat navždy!Where stories live. Discover now