1.den

16 0 1
                                    

Ráno jsem se vzbudila jako první. A potřebovala jsem na WC, ale protože jsem tam byla poprvé v životě, tak jsem nevěděla kde je a nechtěla jsem nikoho zbytečně budit. Tak jsem si vzala mikču a kroxy a vylezla s chatky. Viděla jsem Štěpánovu sestru jak někam jde, šla jsem za ní. Bylo to dobře tak jsem udělala potřebu a šla zpátky tam už bylo veselo. ,,dobré ráno" řekla jsem ,,ahoj" řekly jednohlasně. ,,holky??" řekla Míša ,,ano??" odpověděli jsme ,,líbí se vám někdo??" řekla a u toho si česala vlasy ,,mě se líbí Dáda" řekla Áďa ,,mě Domča" řekla Vany ,,mě Pája" řekla Mia ,,mě Honzík" řekla Lili ,,mě Kubík" řekla Míša ,,mě Denis" řekla Kája ,,mě Štěpa" řekla Simona. Nevím proč, ale byla jsem z její odpovědi trošku smutná, přeci jenom je o dost hezčí. Proč mám tak blbý pocit z její odpovědi, no nic.
,,co ty Niki??" řekla Lili ,,co??" řekla Niki stydlivě ,,ale, nám to říct můžeš" řekla Kája ,,no tak dobře" řekla Niki ,,kdo je ten šťastný" řekla Mia ,,Ráďa" řekla Niki ,,ouuuuuuu" začala ječet Míša ,,a co Anča" řekla Niki ,,co??" řekla jsem docela smutně ,,děje se něco??" řekla Niki ,,ne ne" řekla jsem ,,BUDÍČEK" poznala jsem že to je Bára rychle jsem si udělala drdol a vyšla z chatky, holky mě následovali. ,,dáme si společnou rozcvičku" řekl Martin.

Po rozcvičce jsme si měli udělat hygienu. Pak jsme měli snídani. Potom nás zavolali že se budou dělit do týmu.
,,kapitáni jsou Radek Vedral, Jakub Váňa, Jan Macák, Pavel Mikeš, Štěpán Buchta, Dominik Maruška Denis Prodl a David Lučka." řekla Bára a všech 8 šli k vedoucím. Každý si vzal lísteček a na něm byl člověk koho bude mít. První byl Štěpán ,,Simona Bocká" pak šel Dominik. ,,Vanesa Kolejová" řekl Dominik a Vany šla k němu. Pak šel Pavel ,,Mia Denčková" řekl a šla za ním, pak byl Honza ,,Lili Houšská"
řekl a šla za ním. Pak šel David ,,Adéla Tružská" řekl a ona kráčela za ním. Pak šel Radek ,,Nikola Maříková" řekl a ona šla za ním. Denis ,,Karolína Dučcká" hned šla za ním. Kuba ,,Michaela Petráčková" šla za ním. Zas Štěpán jen se usmál a řekl ,,Anička Suhečková" šla jsem.

Máme v týmu Simonu, Štěpánovu sestru atd.
Pak nás poslali zpět do chatek.

Byl oběd, měli jsme párek s kaší. Pak jsem měli polední klid tak jsme byli ve srubu. ,,doufám že dnes bude Diskotéka" řekla Simona ,,jo no" řekla Mia

Už je večer za chvíli bude nástup. ,,NÁSTUP!!!" všichni se hned zařadili.
Říkali nějaké věci a pak že bude po večeři diskotéka. Asi na ní nepůjdu. Co bych tam dělala.

Diskotéka

Už kluci chystají lavičky. Holky jdou všechny, já si budu číst, protože bych asi neusnula.

Už začla všichni se bavili, bylo to hrozný, ale dalo se u toho číst. Po chvíli přišli holky, protože jsme měli jít spát. Ještě si tam o něčem povídali, ale já je nevnímala, byla jsem unavená. Tak jsem usnula.

_________________________________
Další kapitola je tu. Doufám že se líbí.
735 slov

- Vaše Aďuška

Tohle si budu pamatovat navždy!Where stories live. Discover now