5.den

9 1 1
                                    

Pohled Davida:
Dneska nám Martin řekl že jdeme do města a na koupaliště.
Dneska mám v plánu i něco jiného, chci vyznat Áďe mé city k ní. Miluju jí sakra dlouho. Když mi Dominik řekl jak to vyšlo s Vany, tak jsem měl větší sebevědomí.
Teď si balíme batohy, dost se těším. S klukama jsme se dohodli, že přemluvíme Sašu a Martina, aby jsme šli s holkama.
A můj plán zní:
Až půjdeme tak, až půjde Áďa sama tak jí to řeknu BUM!

Už konečně jdeme, dostali jsme sušenku jako sváču a na koupališti prý oběd. Nejdřív půjdeme na koupaliště a pak do města. Teď jde Áďa sama mám šanci.
,,ahoj" řekl jsem ,,čauky" řekla a usmála se. Má ten nejhezčí úsměv😍. ,,dneska je opravdu hezky" řekla ,,ale na tebe to nemá" řekl jsem a ona se začala červenat ,,awwww rajčátko" řekl jsem. ,,musím ti něco říct" začal jsem ,,ano??" řekla ,,víš, jezdíme sem oba už dlouho, tím pádem se známé dlouho. To co ti chci říct je pro mě důležité a už to nemůžu v sobě držet......Já se zamiloval" řekl jsem ,,aha a do koho" řekla smutně ,,do....do...tebe" řekl jsem a ona se zastavila a řekla: ,,myslíš to vážně" ,,ano!!!!" řekl jsem ,,já se taky zamilovala a taky do tebe" řekla mi a já jí políbil. ,,takže spolu chodíme??" zeptal jsem se ,,ano" řekla a obejmula mě. Pak jsme propletli prsty a šli jsme dál.

Pohled Aničky:
Dneska je opravdu vedro. Tak jdeme na koupaliště. Jdu vedle Niki ,,tak co??" řekla najednou ,,co??" řekla jsem ,,no co ty a Štěpán" řekla jsem ,,nic, jsme kamarádi" řekla jsem ,,a co ta pusa nebo spíš málem pusa" řekla mi ,,to nic nebylo, on to tak určité nemyslel" řekla jsem smutně ,,a ty??" řekla ,,já?! No je hezký, milý, vtipný, ale má na lepší" řekla jsem ,,třeba Simona že??" řekla Niki ironicky ,,hm" řekla jsem ,,změníme téma" řekla ,,co ty a Radek??" zeptala jsem se ,,líbí se mi" řekla jsem ,,jen??" řekla jsem provokativně ,,bohužel" řekla a najednou mě někdo chytl kolem ramen ,,čau" řekl Štěpán ,,ahoj" řekla jsem ,,sednem si k sobě??" řekl ,,klidně" řekla jsem ,,ale mám blbou zprávu" řekl ,,jakou??" řekla jsem ,,asi tam bude chtít i ségra" řekl ,,no a??" řekla jsem ,,nebudeme mít soukromí" řekl ,,na co??" řekla jsem ,,na co chceš" řekl mi ,,hele vy hrdličky, chci se taky bavit" řekl Radek ,,běž radši za Niki" řekla jsem ,,tak to jdu" řekl a už šel vedle Niki. Přála bych jim to a moc. ,,hodili by se k sobě" řekla jsem ,,to jo" řekl Štěpán ,,dáme je dohromady" řekla jsem ,,fajn, ale mám podmínku" řekl ,,ano??" řekla jsem ,,když to vyjde tak mi dáš tu pusu u které nás vyrušili" řekl mi ,,HM........ok" řekla jsem ,,ruku na to" řekl a podala jsem mu ruku.

Už jsme na koupališti. Sedíme my čtyři na jedné dece. Niki dece.  ,,jdem do vody" řekl Radek ,,jo!!" řekli jsme naráz.

Už jsme po obědě. A teď sedíme na dece. ,,já si jdu koupit nanuka, chce někdo" řekl Štěpán ,,jo, chci mrože, bílého" řekla Niki ,,já chci kornout" řekl Radek ,,já jdu s tebou" řekla jsem a zvedla se a šla se Štěpou.

,,Dej mi ochutnat" řekla Niki Radkovy ,,ty mě dáš taky ale" řekl Radek ,,na" řekla Nikča a dala Radkovy ochutnat. Jen jsem se podívala na Štěpu, který měl celou pusu od čokolády. Jen jsem se usmála a řekla: ,,počkej seš špinavý" řekla jsem a začala ho čistit. Radek a Niki se na mě podívali takovým pohledem 'ouuuu' ,,co??" řekla jsem a oni se na sebe podívali a začali se smát.

Už jsme přišli do tábora, dokonce je i po nástupu. Dostala jsem balík a pohled. Dali nám volno. Šli jsme se s Niki osprchovat.
Pak jsme si házeli s míčem a pak jsme měli jít spát.
Tak jsme si šli vyčistit zuby a pak do hajan.
_________________________________
Další kapitola je tu
Začalo mě to zas bavit.
661 slov

- Vaše Aduška

Tohle si budu pamatovat navždy!Där berättelser lever. Upptäck nu