27."ΚΑΙ ΤΏΡΑ....?"

3.3K 231 12
                                    

Η λογική είχε χαθεί. Η Κλειώ έχει παραδοθεί άνευ όρων.

Ο Χάρης παλεύε με τον εαυτό του, τελικά κατάφερε να απομακρυνθεί πρώτος την κοίταξε για λίγο προσπαθώντας να κρατήσει στη μνήμη του αυτή τη στιγμή ίσως ήταν και η τελευταία όμως δεν έχει άλλα περιθώρια έπρεπε να τα παίξει όλα για όλα.

Της γύρισε την πλάτη και πίεσε τον εαυτό του να κάνει αυτό που πρέπει. Η Κλειώ τον κοίταξε σαστισμένη, δεν ήξερε ούτε Τι να πει ούτε πώς να ερμηνεύσει τη συμπεριφορά του το μόνο που ήξερε είναι ότι το ήθελε αυτό το φιλί.
Αφού ανέκτησε τον έλεγχο του γύρισε προς το μέρος της.

"Καληνύχτα Κλειώ και πες του Μάνου να με συγχωρέσει που σας χάλασα το βράδυ"

Έμεινε για λίγο σαστισμένη να το κοιτάει,πήρε τα πράγματά της και το κουτί με τα γλυκά από τον πάγκο και έφυγε βιαστικά. Χωρίς καληνύχτα.

δεν μπορούσε να πιστέψει πως για άλλη μία φορά την είχε ξεγελάσει, πώς σου φάνηκε για άλλη μία φορά τόσο ηλίθια, πώς επέτρεψε στον εαυτό της να συμβεί κάτι τέτοιο.
Τα ερωτήματα πολλά και η απάντηση μία.
Τον ήθελε.
Τον ήθελε απεγνωσμένα.
όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό της για το αντίθετο και ξαφνικά όλος ο κόπος της πήγε χαμένος νόμιζα ότι πλέον τα είχε καταφέρει όμως κάθε φορά που την πλησίαζε ένιωθε να τον ερωτεύεται περισσότερο.

Έφτασε στο σπίτι λίγη ώρα αργότερα μπήκε κοπάνησε δυνατά την πόρτα πίσω της.
Ο Μάνος την είδε με το κουτί στα χέρια και το μόνο που ρώτησε ήταν

"Τόσο χάλια;"

Έγραψε θετικά.
τότε ο Μάνος πήρε ένα κουτάλι από το συρτάρι και την έβαλε να κάτσει δίπλα του στον καναπέ.Κλασικη ιεροτελεστία.
Όταν πλέον καταβρόχθισε και την Τρίτη πάστα έγειρε πάνω του ,εκείνος την πήρε στην αγκαλιά του και της χάιδεψε τα μαλλιά το πρωί τους βρήκε ακριβώς την ίδια θέση.

Κάποια στιγμή έπρεπε να το πάρει απόφαση να πάει στη δουλειά πήρε μία βαθιά ανάσα και ξεκίνησε.

Μπαίνοντας στο γραφείο είδε το Χάρη να μιλάει και να χαριεντίζεται τέλος πάντων με μία ηλίθια γραμματέα από τον τέταρτο.

Ειπε ένα τυπικό καλημέρα και κάθισε στο γραφείο της.

"Καλημέρα Κλειώ"

Της είπε χωρίς να της δώσει καμία σημασία και συνέχισε να μιλάει με το χάπατο για ένα περίεργο λόγο την ενόχλησε την ενόχλησε πολύ... Τι προσπαθούσε να κάνει?

High StandardsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα