Războiul celor cu sânge de dragon de -Yonderly_Welter-

64 2 0
                                    

Războiul celor cu sânge de dragon de -Yonderly_Welter- 


"Războiul celor cu sânge de dragon" este o lucrare semnată de către Stoicescu Alexia. Autoarea introduce cititorul în lumea fantasticului, fiind o povestire care te ține cu sufletul la gură.

Povestea te poartă pe aripile imaginației și ale fanteziei către o lume magnifică unde se regăsesc creaturi minunate și eroi în plină evoluție. Lucrarea aduce în plan principal lumea interesantă și intrigantă a magiei, o lume după care inimile tuturor tânjesc.
În lumea fantasticului, imaginată de către autoare, lupta pentru putere este constantă. Personajele principale învață în fiecare zi că unul fără celălalt nu ar putea să își protejeze căsuța și pădurea de atacurile urșilor de fier. Reușita se află în mâinile lor.

Povestea îi are în prim plan pe Șuizaț, Camelo și Azenina. Șuizaț este un tânăr erou cu o viață aparent simplă, dar pus la încercari grele, acesta învață că nimic nu este ceea ce pare a fi, iar viață este oricum, dar nu ușoară. Camelo este un drapir, unul insistent și băgăcios, cu un spirit aventurier în încercarea sa de a-l proteja pe cel care i-a salvat viața. Azenina este o așa-zisă trădătoare, cu moartea pândind-o la orice pas. Trei personaje cu un trecut aparent simplu, dar cu un viitor complicat. Cei trei ajung, împinși de diferite împrejurări, să conviețuiască împreună. Urmăriți de un crunt blestem ce pare a le decide soarta, personajele încearcă să rescrie istoria omarilor și a drapirilor deopotrivă.

Cu o mare creativitate, autoarea descrie lumea fantasticului, cititorul este introdus în lucrare prin imaginile artistice aflate la fiecare pas. Autoarea da dovadă de relaxare, textul curge lin și cu fiecare cuvânt citit nu poți decât să-ți dorești să continui, să te afunzi și mai tare în poveste.

"Războiul celor cu sânge de dragon" nu este o lucrare pe care o poți întâlni mereu, este o lucrare plină de originalitate și autenticitate. Descrierile sunt dinamice, personajele sunt bine conturate, narațiunea curge lin, iar dialogurile sunt antrenante. Ce poți să-ți dorești mai mult?

Scrierea plină de imaginație este de apreciat, iar prezența diverselor artificii literare conferă un mare plus lucrării. Autoarea are la îndemână toate instrumentele necesare pentru a face lucrarea un real succes.

Felicitări scriitoarei și sperăm ca aceasta să-și continue cu aceeași dăruire drumul către succes. Sperăm ca și voi, cititorii, să îndrăgiți această plimbare prin lumea fantasticului! 

 Sperăm ca și voi, cititorii, să îndrăgiți această plimbare prin lumea fantasticului! 

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Cutia comorilor - Recenzii și recomandăriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum