Personages

136 7 1
                                    

James Potter
James was een geboren leider die het liefst tijd door bracht met zijn vrienden of met zijn 'geheime' liefde Lily Evans aka Lily-flower. Hij had wild zwart haar dat altijd alle kanten uitschoot, het maakte niet uit hoe vaak je het kamde en hij had lichtbruine ogen. Hij was slungelig en had knokige knieën. Hij was ook een ster speler in Quidditch. Hij was de beste zoeker die ze in tijden hadden gehad. Hij deed dan ook graag alsof hij net van zijn bezem was gestapt en de gouden snaai had gevangen om Lily's aandacht te trekken, maar Lily vatte het altijd verkeerd op.

Sirius Zwarts
Sirius was de grootste player van heel de school en verassend genoeg ook de beste vriend die je je kon wensen. Het liefst stond hij uren voor een spiegel zijn haar te bewonderen of Remus' boeken te verstoppen. Hij had lang, golvend, donkerbruin haar dat hij elke dag verzorgde met speciale verzorg middelen uit dreuzel winkels om zijn ouders te irriteren. Dat was trouwens dan ook zijn hobby: Walburga en Orion Zwarts irriteren. Dat waren zijn puurbloed, maar dan ook uiterst gemene ouders. Hij kon ook verassend goed zingen, dus hij had een keer een talenten show op Zweinstein gewonnen (Peter speelde drums, Remus keyboard en James ramde op een elektrische gitaar).

Remus Lupos
Remus was een stille jongen, maar ook de meest trouwe die je kon ontmoeten. Hij was heel sarcastisch en had hele droge humor. Het liefst zat hij bij schemerlicht een roman te lezen met een kop gloeiende thee naast hem terwijl hij de meest comfortable trui aan had die hij kon vinden. Hij had lichtbruin, plat haar en had diepbruine ogen. Wat veel mensen niet van hem wisten was dat hij een weerwolf was. Zijn vrienden waren er in hun tweede jaar wel achter gekomen en zijn Faunaten geworden. Sirius had een uiterst irritante hobby genaamd: Remus' boeken verstoppen, dus het meeste van zijn vrije tijd was hij zijn boeken aan het zoeken. Hij had nog maar 1 keer wraak genomen door roze haarverf in 1 van zijn verzorgingsmiddelen te doen. Sirius' haar was toen 2 weken roze voor het eruit ging.

Peter Pippeling
Peter was een mollige jongen en liep altijd achter James en Sirius aan. Als hij niet bij James of Sirius was dan was hij bij Remus aan het proberen om te studeren. Peter had bruin haar dat een nodige knipbeurt nodig had en hij had blauwe waterige ogen. Het liefst ging hij stiekem in de nacht met zijn vrienden naar de keuken om te eten. Voordat hij op Zweinstein zat had hij drumlessen gevolgd dus hij kon aardig drummen en hij had een ongelofelijk talent voor tekenen.

Light in the darkness ~ Jily~ (gestopt)Where stories live. Discover now