5. Bölüm| Sonbahar

2.7K 268 251
                                    

Hellooooo!

Karantina da canınız sıkılmasın diye size bölüm getirdim. :Dsafg

Size beğeneceğinizi düşündüğüm bir bölüm getirdim, iyi okumalar.

Oy vermeyi ve paragraf arası yorum yapmayı unutmayın lütfen. Sizi seviyorum💕

💫(Bölüm şarkısı: Jennie- Solo.)💫

5. Bölüm: "Sonbahar"

Sırıtarak Gizem'den aldığım spor çantasının içine yine Gizem'den aldığım bikini ve havuz ihtiyaçlarımı yerleştirmeye başladım.

Gizem'le aramı düzeltmiştim. Ona olan biten her şeyi anlatmıştım. İlk başta şaşırsa da, imkânsız olduğunu söylese de sonuna kadar kalbini kırmadan diretmiştim.

Evet biliyordum, böyle bir şey imkânsızdı ama olmuştu işte. Belki o kişi Erez bile değildi ama yine de içimdeki kelebeğe güveniyordum. Yuvasını arıyordu ve ben ona yardım edecektim.

Derin bir nefes verdim ve çantamın fermuarını çektim.

"Sinemis, hazır mısın?" Gizem'in neşeli sesi odama dolduğunda ona doğru döndüm ve gülümseyip başımı salladım. Hazırdım zaten, o da başını sallayıp odadan çıktı.

Son kez aynada kendimi süzdüm. Zayıf bedenimde ne giysem itici duruyordu. Aslında bu kadar zayıf değildim ancak kazadan sonra toplu kilolar vermiştim sağlıksız yolla ve daha yeni yeni toplarlanmaya çalışıyordum.

Donuk gözlerimin de biraz olsun canlı gözükmesi için eyeliner çekmiştim ve istediğim sonucu alamasam da eskisinden iyiydi.

Bedenimi sarmalayan korkuyu bir süreliğine -elimde olsaydı ömür boyu- odamda bırakıp merdivenlere yöneldim.

Gizem beni kapının önünde bekliyordu. "Nerde kaldın ya? Sanki podyuma çıkıyoruz(!)" Yarım ağız bir gülümseme gönderip dış kapıyı açtım ve kendimi dışarıya attım.

"Hadi Gizem." Dedim iğneleyici biçimde. O da bana ayak uydurup sırıtarak evden çıktı.

Peşinden ilerlerken taksi durağına doğru yürümeye başladı. "Bak eğer yaran acırsa sakın kendi kendine halletmeye çalışma, söyle hemen eve gideriz. Anlaştık mı?"

"Tamam." Dedim bıkkın bir şekilde. Yaram çok iyi değildi elbette ancak ilk günden daha iyi olduğu kesindi. En azından daha rahat yürüyebiliyordum, hareket edebiliyordum.

*

"Hadi çık artık." Gizem'in kapısını yaklaşık 8. çalışımda ufak bir aralıkla açtı. Endişeli yüz ifadesiyle kaşlarımı kaldırdım.

"Sinemis sırtımdaki bikinin ipini bağlayamıyorum ya, yardım eder misin?"

Başımı salladım ve küçük kabinin içine girdim. Arkasından düğüm atarken derin derin nefesler veriyordu. Bu da beni bir sorun olduğuna dair işkillendiriyordu.

"Bir sorun mu var?" Başını iki yana salladı hızlıca.

"Hayır yok, sadece ellerim arkaya ulaşmıyor da." Anladığımı gösteren mırıltılar çıkardım ve iplerini bağlayıp geri çekildim ve kabinden çıktım. Lavaboya yaslanıp onu beklemeye başlarken o da saniyeler içinde çıktı ve çantasını omzuna astı.

"Hadi gel, gidelim." Başımı salladım ve soyunma odasından çıktık. Uzun koridordan geçerken kulağıma müzik sesleri geliyordu. Hoş melodi kulaklarımdan zihnime doğru süzülürken mayhoş bir etki bırakmıştı. Ufak bir şekilde tebessüm ederken açık havuz alanına geldik.

Kelebek EtkisiWhere stories live. Discover now