Introducere

280 27 4
                                    

Academia Internationala Yūgure ( 夕暮れ), cea mai prestigioasa academie din tara, locul unde orice elev ar vrea sa invete, dar sunt selectati cei mai buni. De aici pleaca toti marii artisti, cei mai buni informaticieni, matematicieni, jurnalisti si multi altii. Locul in care coruptia si mita sunt egale cu zero. In acest loc am crescut de cand ma stiu si am adorat fiecare secunda. Aveam prieteni care, din fericire, aveau aceeasi varsta cu mine, iar copilaria nu mi-a fost atat de simpla. Dupa o vreme, portile aceste institutii s-au deschis si celor din afara, permitand astfel oamenilor normali sa invete aici. Pana in acel moment, aceasta academie era cunoscuta in lumea subterana ca fiind Academia Internationala Ghoul care invata ghoulii cum sa se poarte in societate si ii ajuta cu studiile. In acest fel, ghoulii treceau nedescoperiti printre oameni.

Bineinteles, unii oameni au protestat faptul ca, desii isi permit sa plateasca toate taxele impuse - care, apropo, adunate la un loc, au sase cifre -, copii lor nu sunt acceptati. Acest 'scandal' a ajuns la guvern, iar acestia, fiind pusi la colt si neputand face nimic, au impus academiei sa accepte mai multi elevi. Asadar, a devenit Academia Internationala Yūgure, dar nu inainte sa stabileasca un program strict in legatura cu elevii si orele, mai ales ca toti studentii trebuie sa locuiasca in camin in perioada anului scolar. Dupa multe sedinte, s-au hotarat urmatoarele:

▸Toti elevii vor fi numerotati in ordinea in care au fost acceptati in academie conform datelor existente.

▸Elevii vor fi impartiti in trei categorii, iar toti elevii vor primi o bandana cu litea corespunzatoare si numarul de ordine, care va fi cusuta pe uniforma, mai exact pe bratul drept, si trebuie purtata OBLIGATORIU. Literele corespunzatoare vor fi impartite astfel:

H - reprezinta studentii care sunt oameni ( h - 'humans' )

G - reprezinta studentii care sunt ghouli ( g - 'ghouls' )

R - reprezinta studentii rezistentei, cei care sunt jumatate ghoul, jumatate oameni si au fost adusi in aceasta incinta inca de cand sunt copii ( r - 'resistance' ).

▸ Bandana va avea o culoare diferita pentru fiecare categorie de elevi:

H - culoarea va fi alba, iar scrisul negru

G - culoarea va fi neagra, iar scrisul rosu

R - culoarea va fi rosie, cu scrisul alb

▸ Pentru a nu exista interferente intre lumea oamenilor si cea a ghoulilor se va creea un program care trebuie respectat cu strictete, fara exceptii.

HUMANS

-Trezirea la ora 08:00

-Mic Dejun la ora 08:30 pana la ora 09:00

-Orele incep la ora 9:30 pana la ora 14:30

-Cina la ora 18:00 pana la ora 19:00

-Stingerea la ora 20:00

GHOULS

-Trezirea la ora 22:00

-Mic Dejun la ora 22:30 pana la ora 23:00

-Orele incep la ora 23:30 pana la ora 02:30

-Cina la ora 05:00 pana la ora 06:00

-Stingerea la ora 07:00

RESIDENTS

-Rolul lor este sa supravegheze studentii acestei academii si sa se asigure ca nu exista tangente intre celelalte categorii de elevi, iar in cazul nerespectarii regurilor, sunt indreptatiti sa pedepseasca - in cazul in care nu este vreun profesor prin preajma - dupa bunul plac in cadrul regulamentului pe cei rebeli, indiferent de natura acestora.

-Datorita faptului ca sunt crescuti de profesorii academiei, rezidentii au privilegiul de a nerespecta orarul impus celorlalti elevi

▸Oamenii si ghoulii vor locui in aripi diferite ale academiei, cea de Vest si, respectiv, cea de Est, in timp ce orele se vor face in corpul principal, Corpul A.

▸Incalcarea regulamentului impus pentru a pastra secreta existenta ghoulilor va fi sanctionata cu exmatricularea permanenta din academie.

Sincer, aceste reguli nu ma afecteaza deloc. In conformitate cu ele, pot sa ma plimb pe toate coridoarele academiei fara restrictii - exact ca inainte. De-a lungul anilor m-am obisnuit cu incercarile patetice ale oamenilor de a se 'strecura' afara in timpul noptii si noi, rezidentii, am inceput sa pariem care student va ceda primul sau cati elevi vor fi exmatriculati in anul respectiv. Anul trecut am castigat 500,000 yen ( A/N:aprox. 190 milioane cu TVA 24% ) presupunand ca vor pleca in jur de 100 de oameni. Au plecat 98.

Heartless with a heart  / SoonTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang