Chapter 1

107 8 2
                                    

1

Ghoulii, creaturi ale noptii, ascunsi in umbrele luminilor stradale. Oamenii au fost sursa lor de hrana pentru nenumarate decenii, pana acum 10 ani, cand au fost descoperite pastilele care inlocuiau foamea constanta pentru carnea umana. Aceste pastile sunt motivul pentru care, intr-un final, guvernul a acceptat ca academia sa primeasca oameni. Lumea externa nu a aflat de existenta ghoulilor, mereu lunand aceste crime ca niste 'incidente terifice', imbogatind reporterii care reuseau sa scoata cel mai repede un nou articol despre incidentele de pe strada 'X'. Dupa atatea omoruri, sunt sigura ca guvernul oamenilor banuieste ceva, poate chiar cunosc si sursa...

"... Inapoi la ora~. Noapte trecuta au fost exmatriculati doi elevi umani pentru ca s-au furisat in timpul noptii pentru a se intalni. Penibil. " se gandi Haru.

Noaptea era momentul perfect pentru cupluri sa se intalneasca, politica academiei cu referire la intalniri fiind atat de restrictiva. Bineinteles, oamenii nu stiu pericolul de a iesi din zona sigura reprezentata de Aripa de Vest, asa ca se furisau afara in toiul noptii foarte des. De cele mai multe ori sunt prinsi fara probleme, dar de data aceasta doi dintre ei au reusit sa treaca de Rezistenta, ajungand in parcul din fata Academiei.

"Shh, nu face nici un zgomot, Asuka-chan" spuse baiatul mai in varsta fetei inocente.

"H-Hai, Ren-sempai" ii raspunde timida.

Cei doi s-au oprit sub un copac pentru a-si trage rasuflarea.

"Ne, Asuka-chan" ii soptste Ren. "Esti chiar draguta cand esti transpirata ("uda")." spuse seniorul zambind, facand-o pe fata sa roseasca.

"Ren-sempai... Eto... E-Eu...-" incepuse Asuka, fiind intrerupta de prezenta unei persoane in spatele lor.

"Foarte romantic." ii ironiza Haru. "Numerele 7456 si 3746, ati fost prinsi incalcand regulamentul impus al academiei. Din aceasta cauza subsemnata, Haru, sunt obligata, ca reprezentant al Rezistentei si a Academiei Yūgure, sa va escortez spre biroul decanului pentru a indeplini pedeapsa data si anume, exmatricularea. Orice protest va fi in van." termina ea serioasa.

Cei doi elevi au urmat-o de indata.

2

Dupa terminarea orelor, Nishiki se indrepta catre camera sa din Aripa De Est rezervata ghoulilor. Coridoarele Academiei sunt pline cu ghouli, uniformele acestora fiind doar un mit. Singurii studenti nocturni care respectau codul de imbracaminte erau bobocii, cei neinitiati. Apropiindu-se de camera sa, tanarul simti o anumita prezenta distinctiva venind din interior. Deschise usa zambind, imbratisand-o pe micuta fata cu parul albastru din fata lui.

"Konbanwa, Nishiki-san." il saluta Haru energic. "Konbanwa, Haru-chan." ii raspunse. Strangand-o la pieptul lui, Nishiki isi ingropa fata in curbura gatului ei, plasand sarutari moi si delicate. Prin materialul subtire al tricoului purtat de Haru, tanarul ii putea simti silueta fragila si atragatoare. "Ai avut o zi interesanta?" il intreba inocent. "Incepe sa devina." ii raspunse soptind, muscandu-i jucaus lobul urechii, fata chicotind la dulcegariile lui.

Nishiki incepu sa-i traseze cu limba forma lobului si sa-i sarute gratios linia maxilarului. Ajungand in zona gatului, tanarul a inceput sa-i suga pielea, uneori chiar s-o muste usor, lasand o urma de hickeys pana la clavicula, pe care o linse usor, trimitand fiori in corpul albastruiei.

Cu fiecare sarut si muscatura, Haru simti zona dintre picioarele ei incepand sa pulseze, devenind din ce in ce mai umeda. Din pura dorinta, isi lasa capul pe spate, dandu-i brunetului un acces mai bun la gatul ei sensibil. Isi inclesta mainile in parul lui fin pentru o mai buna sustinere, picioarele ei promitand sa cedeze. Tanarul isi muta mainile de pe talia ei bine definita pe fundul ei generos, astfel sustinand-o pentru un sarut pasional pe buze.

Haru suspina de placere, lasandu-l pe Nishiki sa-si introduca limba in gura ei, incepand un joc al dominarii. Limbile lor se impleteau in sarut, facandu-l din ce in ce mai inflacarat, niciunul dintre ei nerenuntand la dominarea celuilalt. Tanarul nu ezita sa-i stranga fundul albastruiei, obtinand inca un geamat de placere din partea ei.

Tot acest contact o innebunea pe Haru. Simtind erectia brunetului, incepu sa-si unduiasca corpul, frectia intarind si mai mult membrul lui Nishiki. Despartindu-se pentru a-si trage rasuflarea, cei doi au stat imbratisati pentru un moment, savurand compania celuilalt.

"Inapoi la teme." il mustra jucaus. "Trebuie sa treci la Engleza, nu-i asa?". Orice incercare de protest a baiatului este in van.

Dupa o ora, Haru a iesit din caminul studentilor, indreptandu-se spre bazinul interior. Innotul o relaxa si ii mai diminua frustrarile sexuale provocate de un Nishiki excitat. A devenit un hobby.

3

Viata unui om din rezistenta este relativ repetitiva. Trezeste-te, dute la ore, patruleaza, culca-te, repeta. De aceea, multi elevi decid sa se angajeze in relatii sentimentale cu alti studenti, altora nu le pasa, ramanand indiferenti. Acest tip de elevi sunt numiti 'cool', un fel de idoli ai oricarui alt student, dar sunt si cei mai greu de urmarit copii din tot campusul. Unii ii considera un mit. Se afiseaza doar la evenimentele obligatorii organizate de Academie si atunci cand cineva incalca regulile. Tipii 'cool' sunt cei care sunt in aceasta institutie din copilarie, printre care se numara si Haru.

Restul sunt prietenii ei, deseori cei care ii critica deciziile ilogice, precum si faptul ca are un iubit.

"Haru-chan~" se auzi o voce feminina dintr-o data. "Acel prieten al tau nu iti poate oferi ceea ce ai nevoie?" continua ea sarcastic. "Itori-chan, te-ai decis sa iesi din pestera?~" raspunse dulce Haru. "Curatenia de toamna m-a scos." Amandoua au izbucnit in ras. "Mi-ai lipsit, pisi" ii spuse albastruia.

__________

Konbanwa = Buna seara

Phiu, aproape am intrat in 18+ acolo, nu-i asa? Totusi o sa raman 13+, stiu ca am si cititori inocenti. (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧I'm such a troll, hehe ^^.

P.S. Daca te deranjeaza faptul ca nu am folosit dicaritice, lasa un comentariu si voi incerca sa schimb asta.

P.P.S. Ai asteptat mult, nu-i asa? இ_இ A meritat asteptarea? Vreau sa stiu. Spune-mi~ (┛◉Д◉)┛

P.P.P.S. La media este modelul 3D al unei camere din caminul Academiei pe care am creat-o eu in Photoshop CS6 cu si fara fereastra. Am incercat sa o mobilez. Total fail.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 25, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Heartless with a heart  / SoonWhere stories live. Discover now