Prolog

10K 322 31
                                    

Aici putem să spunem ~ALLRIGHTSRESERVED2014~, în același timp, primul meu fanfiction scris vreodată. Nu e cel mai reușit dintre toate câte ați citit voi până acum, dar cert este că știu câtă muncă am depus pentu el. Tot ce vă cer este să fiți, cum să zic, îngăduitori și să scuzați greșelile de orice natură sau eventualele descrieri slăbuțe. Dacă totuși este primul fanfiction pe care îl citiți, nu pot decât să spun că mă simt onorată. :)

!! Carte încadrată la conținut matur. !!

________________________________________________________________________________

Partea I.

Sophia Blake este o fată normală. Merge la o școală la fel de normală împreună cu prietena ei, Ashley Morris. Ashley este o fană înfocată a celor mai cunoscuți artiști ai momentului, One Direction. Sophia nu e prea interesată de ei. Îi consideră doar niște băieți normali cărora le place muzica. Niciodată nu a fost obsedată de ei. Tot ce știe despre ei vine de la prietena ei.

Într-o singură seară, viață Sophiei are să se schimbe radical, când este obligată de Ashley să meargă la un concert al băieților. Nu este ca toate fetele prezente acolo, de fapt, nici măcar nu a vrut să fie cu adevărat acolo. Ea doar îi ascultă. Acesta poate fi punctul de atracție al faimosului Harry Styles. Cine credea că totul se poate schimba după un simplu accident banal?

_______________________________________________________________________________

Daaa, după cum vedeți, m-am apucat de altă carte. Un Fanfiction, mai exact. :)

(Nu m-am putut abține :)) )

Sper să vă placă ideea imediat ce o încep. După cum vedeți, este vorba despre One Direction, mai precis, Harry Styles. Sper să acordați o șansă cărții, chiar dacă pare că este la fel ca toate celelalte, ei bine, credeți-mă, nu e!

Așa cum spune și descrierea, sunt ideei originale și mi-ar face plăcere să îi acordați o șansă. Lasă-ți păreri despre acest scurt prolog în comentarii.

Sper să vă placă, într-un final.

Oh, aș vrea să-i mulțumesc prietenei mele @Alexutza69,pentru că m-a încurajat să mă apuc de ea! A fost mereu acolo și m-a bătut la cap până am publicat-o. Pentru asta o iubesc. :**

Mersi mult, Ale, din nou

La final, aș vrea să precizez că la această carte voi posta primul capitol după perioada tezelor, deoarece nu prea mai am mult timp acum și vreau să iasă perfect! Vreau să fie cât mai frumos scrisă pentru voi!

Asta ar fi peste aproximativ, 2 săptămâni. Da, nici mie nu-mi convine, dar ... îmi pare rău !

Cum am zis, sper să vă fie pe plac. :)

Peace. :3

Heart Attack | ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum