29. Knep luften & som en kugle

1.2K 94 47
                                    

Tak til GeminiXreading for collagen!

ALEXANDER WYATT

Kapitel 29. Knep luften & som en kugle

Jeg misser med øjnene. Månelyset skinner ind ad vinduet og har lagt sig som et slør hen over sengen. Brooklyn ligger med sine ben flettet ind mellem mine og sover fredfyldt. Jeg snupper et billede af vores sammenflettede ben - med hendes mobil - og lægger det ud på hendes instagram. Lidt mere lækkerhed skader aldrig, og mine ben er skam lækre. 

Jeg tager et billede af hendes ansigt med min egen mobil og lægger det ud på min egen profil. Er det ikke, hvad man gør i et par? Tager billeder af hinanden? At hun så sover og intet ved, er en mindre detalje. 

Jeg rejser mig, tager mine bukser på og går ud for at finde et toilet, jeg er stadig halv stiv, hvilket egentligt ikke er så slemt, altså jeg har ikke tømmermænd endnu. Jeg lukket forsigtigt døren efter mig. Der høres snak og grin nedenunder, klokken kan heller ikke være mere end tre. Jeg skæver hurtigt til værelset igen, det er aldrig smart at sove med u-låst dør, når der er fulde fyre i nærheden, men et hurtigt besøg på wc skader ikke, vel? Og hallo, hun slår dig ihjel Alex, hvis du vækker hende. Jeg sukker, skynder mig hen til badeværelset, pisser, og smutter så tilbage. Men forsent. Stemmer høres inde fra værelset og døren står åben. Jeg læner mig op ad dørkarmen, har ikke lyst til at blande mig, det ser helt harmløst ud. Det er bare Seb og fire andre fyre, der står og griner med et par flasker vin. 

"Udfordring." En af fyrene peger på Seb, inden han langsomt knepper luften. De andre drenge hujer lavt. Sebastian griner, tager en tår af vinen og smider sine bukser. Inden han kravler op i sengen, hen til Brooklyn, der er rullet om på maven, med sin kind liggende på puden. Burde jeg gøre noget? Kom nu, fucking hjerne, virk. Hvad er det, han vil? Sebastian køre sin nu kun underbukse tildækkede - stive - pik hen over Brooklyns røv.

Fuck nej.

Brooklyns ansigt går fra fredfyldt til et ansigt, der tilhøre en person, som har mareridt. Sebastian fremkalder mareridt. Kom nu i gang Alex.

Sebastian griner af de hujende tilråb, rækker ud efter Brooklyns hår, der lægger spredt ud over puderne og hendes ryg. Hun spærre med det samme sine øjne op, skriger højt, rullet rundt og slår op af, Sebastian får fat i hendes hånd, hun er så træt, at hendes slag alligevel ville have ramt flere cm ved siden af. Frygten skinner ud af hendes øjne. Og så er jeg derhenne. Min bedøvede hjerne virker igen, og på ingen tid har en vred lyd forladet min mund, jeg har fat i Sebastian, og så bliver alt sort.

"Alex, hallo, forhelvede, lyt!" Jack stikker mig en lussing og får mig væk fra Sebastian. Sebastian rejser sig vredt op fra gulvet, med et lukket øje og en skæv næse. "Du er ude af mit hus, inden jeg vågner op i morgen, og du snakker ikke til mig igen." hvæser han. "Vi to er ikke færdige." Informere jeg ham koldt, et ondt smil danner sig på mine læber, ved tanken om, hvad jeg skal gøre ved ham. "Du ligner en sadist, der skal til at skære en dame op til djævlen."

"Nu skal du ikke give mig gode ideer, Jack." 

Sebastian rækker fuck og skrider med sine venner. "Dude, jeg ved godt, det de gjorde ikke var okay. Men han er tydeligvis på stoffer, k-"

"Den eneste grund til, at Brooklyn ikke sagsøger lige nu, er fordi jeg var i nærheden. Jeg er pisse ligeglad med stoffer, Jack, seksuelkrænkelse, mulig voldtægt er det samme, med eller uden stoffer og alkohol. Jeg er pisse træt af det der. I giver jeres venner lov til at kneppe alle, fordi de er høje på gud ved hvad. Det er en lorte undskyldning, og hvis du har mere pis at lukke ud, kan du gøre det til Sebastian, for han er sikkert enig." 

Hating the Player|✓Where stories live. Discover now