10. Vafler & dårlig coach i sengen

1.8K 53 73
                                    

ALEXANDER WYATT

Kapitel 10. Vafler & dårlig coach i sengen

Fuck hvor de larmer. Hvad fanden tænker han på? Vil han gerne dø eller hvad? Damen er psyko. Ikke engang cute. Bare psyko. Lagde man lige mærke til, hvad hun sagde i bilen? Hun ønsker mig død, det er sygt. Hun burde blive kørt ned, det ville redde mange.

Skal jeg gå ovenpå og stoppe dem? Jeg kunne overfalde hende og dræbe hende med en pude. Seb er så langt ude, jeg kunne slå ham. Gå i seng med hende?! Jeg bad dem om at holde sig fra to personer, min søster og Brooklyn. Men fucking nej om Seb går i seng med monsteret, og Cole ville så meget rende efter Hazel, hvis jeg ikke holde fast i ham. Fuck dem.

Men jeg kan ikke gå derop, hvis jeg gør det, vil jeg virke interesseret. Og det eneste jeg er interesseret i, er at dræbe Brooklyn. Eller bare skaffe mig af med hende...

---

Jeg vågner op i en lænestol med ondt i nakken. Jeg prøver at kigge til højre, men smerten stopper mig, jeg bliver siddende og prøver roligt at røre på mig, og til sidst lykkes det. Jeg kigger over stolens ryglæn ud i køkkenet. Seb står og laver vafler. Det gør han aldrig, når jeg sover her med drengene... Det er fordi tæven er her. Jeg bryder mig ikke om at være i anden række, men Brooklyn formår at vende alle væk fra mig.

Hazel kommer ned ad trappen. Hun ligner skrald, for at være ærlig. Og jeg er skam også vred på hende. Hvordan kunne hun hoppe med på Brooklyns usunde livsstil?! Stoffer?! Alkohol?! Snige sig ud om aftenen?! Hun skal ikke forvente nogen medlidenhed herfra. Overhovedet ikke.

"Mit hoved gør ondt," hvisker hun lavt og skubber til sin pande, jeg ignorerer hende. Seb skæver til mig, men følger så mit eksempel. Så er han måske ikke helt dum alligevel. Selvom han er tæt på. Knalde med Brooklyn?!

"Alex" Hazel griber blidt fat i min hånd, "det dunker," hun ryster på hovedet, men stopper så og får tåre i øjnene, "Alex stop med at kigge sådan på mig. Undskyld" hendes øjne svømmer snart over. Fuck. "Jeg havde bare lyst," hvisker hun undskyldende, tårerne flyder over og rammer min hånd. Hun dumper ned på mig, hvilket gør udfaldet. Jeg giver op og trækker hende ind i et kram, imens jeg gør signal til Seb om to Panodiler og noget vand.

Jeg burde få lidt mere modstandskraft over for hende.

Seb rækker mig Panodilerne, og jeg giver Hazel dem. Hun tager taknemmeligt imod dem, inden hun falder ind mod mig. "Tak" mumler hun hæst, inden hun falder i søvn op ad mig.

Jeg har så meget lyst til at rejse mig, men jeg bliver siddende, så jeg ikke vækker hende.

"Fuck hvor gør mit hoved ondt, har du to pa-" Brooklyn går i stå ved synet af den sovende Hazel, men trækker så på skuldrene, "to Panodiler Seb?" Det er det jeg siger!! Hun tænker kun på sig selv! Hazel sover og har ondt i hovedet, men hun er så selvisk, at hun ikke engang tænker på sin veninde! Hun må være blevet tabt mindst tre gange! Eller slået. Hun er voldelig, så for at forsvare mig selv, har jeg jo slået hende. Not my fault.

Seb smiler stort til hende, hun smiler igen. Ad. Hun ligner en flodhest, når hun smiler.

"Panodiler?" Hun undviger hans forsøg på et kys og finder et glas. Monster. Seb finder to Panodiler til hende, "for et kys" tilbyder han, Brooklyn kigger op på ham, "giv mig dem" beder hun køligt. Seb ender med at bukke under og giver hende dem, hendes hånd holder ham nede, så hun kan hviske noget i hans øre. Seb's smil daler langsomt, inden det stiger lidt igen. "Godt" Brooklyn smiler, "så er det en aftale. Er det vafler?" Hun smiler bredt og maser sig forbi ham, "fuck hvor ser du skrald ud i den bluse," kommentere jeg, "var din mund Wyatt, du ser lort ud i alt, jeg ser lækker ud i alt, stop med at være så jaloux," snapper hun koldt, "ikk' og en fucking skid du gør," svarer jeg igen, "ikke? Hvad siger du Seb?" Hun smiler bredt til ham, "du ser lækker ud i alt," svarer han hurtigt, "se Wyatt, måske er du bare bøsse," hun smiler til mig. Jeg kigger stramt op på Seb, han trækker på skuldrene og vender sig mod Brooklyn.

Hating the Player|✓Where stories live. Discover now