Capitolul 26

782 68 14
                                    

—Ahh! Alarmă idioată!

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

—Ahh! Alarmă idioată!

     Am spus pe un ton tăios oprindu-mi alarma. M-am ridicat în capul oaselor frecandu-mă la ochi, eram destul de somnoros, adormisem puțin cam greu azi noapte.

—08:30, destul de târziu.

Am spus oftând, m-am ridicat leneș din pat îndreptându-mă spre toaletă. Am deschis jetul de apă spălându-mi fața cu apă rece, m-am privit pentru câteva secunde în oglină, am luat periuța de dinți spălându-i și pe aceștia.
Am deschis cabina de duș intrând înăuntrul acesteia, mi-am înlăturat singura piesă vestimentară ce o purtam lăsând jetul de apă călduță să mă învioreze. Astăzi era începutul noului an la universitate, trebuia să fiu bine dispus și energic, deși în ultima vreme eram puțin neliniștit, trecuse o săptămână de când îl văzusem ultima dată pe Kenton, iar asta mă neliniștea, totuși nu voiam să fiu o pacoste, îi va trebui și lui ceva timp să se acomodeze cu noua sa viață.
Am luat gelul de duș desfăcându-l lăsând aroma dulce de cocos și ciocolată să îmi inunde nările, am turnat puțin în podul palmei, după care am început să îmi frec corpul cu acesta. Gândul îmi zbură din nou la Kenton, îmi simțeam obrajii arzând, îmi doream să îi simt atingerile pe pielea mea fierbinte, îmi doream să îl sărut din nou, și din nou, îmi doream să îl simt cu totul!
   Am simțit cum tot corpul îmi e învăluit de o căldură, iar membrul meu nu are stare, am gemut ușor atingându-l, l-am strâns în palmă lăsându-mi capul pe spate. Reușisem să mă excit doar pentru că mă gândisem puțin la el, la naiba! Am început să fac mișcări ușoare gândindu-mă la el, la corpul său perfect, la buzele sale, îl adoram! Îl voiam atât de mult pe acel idiot!
   Mișcările mele erau acum destul de puternice, gândurile despre el îmi învăluiau mintea, simțeam că înnebunesc, trebuia să îl văd!

—Ahh..-aahm..!!

     Am gemut lung ejaculând pe făianța de culoare închisă. Respiram sacadat, aburii din încăpere mă făceau să simt că nu mai am aer, ce naiba era în neregulă cu mine?
  Am închis robinetul dându-mi părul pe spate, inima îmi bătea puternic, părea că mai avea puțin și îmi sărea din piept. Am oftat ieșind din cabină, mi-am înfășurat un prosop în jurul taliei, și înainte să ies din încăpere, m-am privit pentru ultima dată în oglindă, obrajii îmi erau roșii, iar stropii de apă mi se scurgeau din șuvițele blonde, încă nu reușisem să îmi controlez respirația.
  Aerul rece își făcu prezența în momentul în care pășisem înafara încăperii. Mă simțeam bine, orice urmă de oboseală dispăruse ca prin magie. Voiam să mă întorc în dormitor pentru a mă pregăti, însă, soneria începu să sune, m-am întors pe călcâie îndreptându-mă spre ușă, iar când am deschis-o în fața mea se afla un băiat mic de statură ce ținea în mâna o cutie neagră.

—Bună dimineața domnule, aveți un colet!  Spuse băiatul întinzându-mi acea cutie.

—Cred că ai greșit adresa, nu am comandat nimic.

     Am spus zâmbind forțat, băiatul păru destul de confuz, verifică din nou adresa, după care mă privi spunând:

𝒞𝑜𝑜𝓀𝒾𝑒 𝐵𝑜𝓎 (𝒷𝑜𝓎𝓍𝒷𝑜𝓎)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum