Geheim 1/2

471 7 2
                                    

"Bzzz, bzzzz, bzzzzBANG!" Ik open moeizaam mijn ogen. Ik kijk suf om me heen. Oke even alles op een rijtje zetten. Het is uhm.... snel kijk ik op mijn telefoon. Woah fel licht. Het is maandag. Oh oke. Ik sta op en kleed me aan. Ik trek een witte trui aan met een paarse rokje. Natuurlijk ook een penti want het is winter. Onderweg naar de badkamer toe hoor ik Ian snurken. Ik bonk hard op de deur. "Poef" 'Auw. Moest dat?' Zegt Ian geërgerd. Ik grinnik zagt waarna ik mijn weg verder loop naar de badkamer. Ik doe mijn haar krullend en doe wat make-up op. Als kers op de taart pak ik donkerrode lippenstift.

In de woonkamer staat Henry al

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

In de woonkamer staat Henry al. Hij kijkt op van zijn telefoon. 'Goeiemorgen. Komt Ian er ook aan?' Vraagt hij. Ik kijk achter me. 'Ik hoop het. Heb hem wel wakker gemaakt maar geen idee of hij al is aangekleed.' Ik loop naar ian's kamer toe. 'Ben je klaar?' Vraag ik. 'Ga maar alvast. Ik kom er zo aan.' Ik knik en wil weg lopen maar besef dat hij me niet kan zien. 'Oke tot straks.' Zeg ik snel. Ik loop naar de woonkamer toe en wenk Henry. 'We kunnen alvast gaan.' Hij knikt. In de kantine is het druk. Wat logisch klinkt want iedereen heeft ontbijt op hetzelfde moment. Ook als je het eerste uur vrij hebt moet je gewoon aanwezig zijn anders moet je nablijven. Ik weet het. Het klinkt hard. Het is ook hard want ik wil gewoon uitslapen dan inplakte van dat ik moet ontbijten en dan pas weer kan slapen. Ik loop naar ons tafeltje toe waar de rest min Ian zit. We mompelen allemaal een goeiemorgen. Allemaal nog te slaperig. De deuren gaan met een harde klap open. Een harde kakelstem roept: 'hey Lucas, schatje waar zit je?' Oh plsss Lucas zeg niet dat je hier zit, plsssss. Maar natuurlijk heb ik weer eens pech. 'Hier.' Zegt Lucas zacht. Gelukkig hoorde ze dat niet. Ohnee geintje. Ze komt huppelend naar ons toe gelopen en gaat OP Lucas zijn schoot zitten. Wat een kreng. Als ik de kans had zou ik haar wurgen. 'Uhm Melany? Dat koekje heeft je niks aangedaan.' Zegt Milan bezorgd. Ik kijk hem met samengeknepen ogen aan. Uit angst draait hij zich meteen om. 'Iemand is jaloers.' Fluistert Ian in mijn oor. 'Wat? Hoe kom je daar bij? Je bent pas net in de kantine.' Inkijk hem verbaasd aan. 'Oh kom op. Je koekje is gekuimeld. Dat doe je altijd wanneer je jaloers bent.' Zegt hij. 'Ik hou gewoon van gekruimeld koekjes.' 'Niet waar je haat dat.' Ik kijk hem pissig aan terwijl ik zijn koekje pak. 'Ey dat is mijn koekje.' Zegt hij beledigd. 'Nu niet meer.' Ik kijk hem kwaadaardig aan. Hij loopt boos naar een stoel toe. 'Koekjesdief.' Mompelt hij boos. 'Dus Lucas liefje, wat dacht je ervan om straks naar het zwembad hier in de buurt te gaan?' Vraagt Samantha. 'Oh leuk, dan gaan we met zijn alle dat word leuk.' Zegt Daan. 'Ik vroeg het aan Lucas niet aan jou.' Sneert ze. 'Het lijkt me juist leuk om met zijn alle te gaan.' Zegt Lucas. 'Ja ik weet het. Word zo leuk.' Zegt Ze poeslief. Urg wat haat ik haar.

Na 6 uur les wat eeuwig leek te duren gaan we eindelijk naar onze kamers om ons om te kleden. Ik kies een schattig oranje bikini om aan te trekken.

Ik trek mijn normale kleren erover aan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik trek mijn normale kleren erover aan. Ik weet het. Het is winter. Maar we hebben hier een vijver waaruit buizen warm water uit komt. Ik loop naar de rest toe. Ik zie ze fluisteren. Urg ze zijn zo zacht met hun gefluister dat ik het niet kan horen. Wanneer ze me zien stoppen ze. Ik kijk hun inspecterend aan maar zeg niks. 'Uhm sorry Melany we kunnen toch niet zwemmen we moeten nog ergens naartoe.' Zegt Johan. Ik kijk ze met samengeknepen ogen aan. Verdacht. Heel verdacht. 'Waarheen?' Vraag ik met nogsteeds samengeknepen ogen. Ze blijven eentijdje stil totdat Brandon opeens roept. 'Naar de tandarts.' Ik kijk hem vreemd aan. De andere jongens kijken hem droog aan. 'De tandarts? Met zijn alle?' 'Uhm, blijkbaar dus doei.' Zegt Lucas snel waarna ze snel wegrennen. Hier klopt geen oempaloempa van. Ik pak een zwart vestje en trek die aan waarna ik ze achterna ga. 'De tandarts? Sirieus? We kunnen toch niet met zijn alle naar de tandarts?' Zegt James geërgerd. 'Ik raakte in paniek. Het eerste wat in mij opkwam was de tandarts omdat ik er morgen heen moet.' Zegt Brandon. 'En wat ga je morgen dan tegen haar zeggen? Dat je naar dromenland gaat?' Begint Jasper zich mee te bemoeien. 'Je hoor trouwens niet in paniek te raken. Je bent niet voor niks...' 'Hey jongens.' Onderbreekt een kakelende stem James. Samantha komt heupwiegend aanlopen. Ze heeft een zwart strak pak aan. Ze loopt meteen naar James toe. Urg wat een snotaap is ze. Ze stappen de lift in waarna de deur zich meteen sluit. Ik loop snel de trap af. Wanneer ik beneden ben zie ik ze net de deur uit lopen.

~~~~~~~~~~
Hmmm waar gaan ze heen...? Sorry voor de super late ubdate. Mijn inspiratie gaat een beetje op maar doe mijn best.

1 meisje 5 broers 1 jongensinternaatWhere stories live. Discover now