Dalas

6.7K 321 77
                                    

April 2019

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

April 2019

Držati Tamaru u rukama, gledati kako se topi je nešto neopisivo, nešto što mi se čini da nikada nisam doživeo. Kada sam prvi put osetio njen devičnjak bio sam kao u raju, sama pomisao na tu divnu prepreku između nas činila je mog druškana tvrdim. Nakon svake noći igranja dok smo bili u Italiji, ja bih sutradan na sastancima samo sedeo, jer bi mi sećanja samo navirala. Jako profesionalno od mene, znam. Trudio sam se da nam putovanje bude nezaboravno, ovo je prvi put da smo negde zajedno putovali. Jedino, znam da sam sa kupovinom preterao, ali da ste videli koliko mi je stvari Tomas iz ruku uzeo shvatili biste da je ovo još i okej. Nije mi bila namera da se ona oseća loše ili da se oseća kao da je kupujem, to zaista ne radim. Samo u svoj toj odeći ja sam nju mogao da zamislim. I kao poslovnu ženu i u haljini za svečane prilike i u odeći za svaki dan, za kafu sa drugaricama, sve je to mene mamilo i prosto su ruke same uzimale. Kako su moje ruke same uzimale, isto tako je drugi par ruku koji je pripadao Tomasu vraćale višak, mnooogo viška. No, to sad nije ni bitno pošto ni Tomas nije bio mnogo bolji od mene. Dok smo se vraćali ka hotelu zaključili smo da nismo baš najnormalniji nas dvojica, ali opet to nije ništa novo.

Dani koji su usledili su bili zanimljivi, gledao sam običaje koje praktikuje Tamarina porodica, provodio više vremena sa njima, posmatrao sam kako se tata i brat ponašaju prema njoj i taj osećaj koji mi je bio u duši dok sam ih gledao ne mogu da vam opišem, pošto svoju sestru nemam ovo je nešto novo i neopisivo za mene. Tomas je imao svojih doskočica kada je shvatio kako ih posmatram.

„Sećaš se šta sam ti rekao, zar ne? Vidiš njihov odnos, ne moram ti ja ništa uraditi oni će te naći i na kraju sveta.", smireno kaže dok pije sok.

„Ja ne znam zašto ti misliš da bih ja uradio nešto.", smireno kažem, iako budimo realni veća je mogućnost da ja zeznem nešto nego ona.

„Ma gde mi je pamet bila, oprosti ti si jedan nežni cvetak. Nećemo se lagati brate.", sarkastično mi kaže i ja prestanem da komentarišem više išta na tu temu.

Što sam više vremena provodio sa njom, to sam je bolje zamišljao u svom životu, nekako se savršeno uklapala u svaki njegov aspekt. I u mom domu, kao majka naše dece i njen odnos sa mojom porodicom, sve bi siguran sam teklo bez ikakvih problema. U jednom trenutku sam je uhvatio i povukao da sedne pored mene, uzeo telefon i slikao nas. Ja to ne radim, jer ne volim slike, ne volim izbacivanje po društvenim mrežama, prosto ne volim. Ali sa njom želim da sačuvam svaki trenutak i zbog toga zvučim sam sebi kao klasičan papučar. Ee Dalase, a Alekseja si sprdao, eto ti sad.

Dan se završio pre nego što je počeo, a noć bez nje je bila duga. Nisam mogao da počekam da bude sa mnom svaki Božiji dan i noć, jer nje ne mogu da se zasitim. Tu noć sam imao poziv od Alekseja, dugo smo pričali i na kraju mi je rekao kako se ženi. Ne mogu reći to je bila mala bomba, ali bilo je očekivao. Pričao mi je šta planiral, ali da tek treba da priča sa svima tako da postoji mogućnost da će se ideja malo promeniti, navodio je koga sve želi da pozove da iznenadi Helenu, kada je rekao Tamara ja sam mu rekao da ću je ja dovesti jer sam u Evropi. Ne, nisam mu rekao da sam u Srbiji, ne, nisam mu rekao da sam ja već oženjen i ne, on ne zna kakva je naša novogodišnja noć bila. Čeka me veseo razgovor sa njim, pa Sema i mene, doduše mislim da je Tamara ovde izvukla deblji kraj, ali buću joj podrška pri razgovoru sa Helenom, a ako dođe do batina, muški ću ih podneti iako Helena nema laganu ruku.

Noć istine🔚Where stories live. Discover now