Dalas

10.6K 468 74
                                    

Septembar 2018

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Septembar 2018

Znate li kako je, kada za prijatelje imate dva idiota, koji vam usput unište kres šemu? Ne znate? E, blago vama. Aleksej i Sem, dve pijane budaletine su mi uništili savršenu šansu, sa Latinoamerikankom, znate li vi koliko je to seksi i hot? Naravno, taj njihov greh, nije mogao da prođe tek tako, morali su to da plate na neki način.

Po njihovim glasovima, kako su zaplitali jezikom, Aleksej mešao ruski i engleski, bilo mi je jasno koliko je sati. Zato kada su me već prekinuli u prvoklasnom pušenju, lepo sam se kao gospodin spremio, i krenuo ka Semovom stanu, jer su mi rekli da će tamo biti. Naravno, Sem mi je otvorio vrata, ali sam ubeđen da toga nije ni bio svestan, dok se Aleksej klatio u hodniku iza njega.

I ja naravno, kao pravi prijatelj, povedem obojicu do spavaće sobe. Pomognem im da skinu odeću sa sebe, lepo ih smestim u krevet, i pokrijem. Ugasim svetlo i krenem napolje, ali dok sam zatvarao vrata, padne mi jedna mnogo bolja ideja na pamet. Zato sam lepo samo pritvorio vrata, otišao do kupatila, našao Semovu zalihu kondoma i poslužio se sa jednim. Ne, nisam ih jebao, pu pu pu, nego sam lepo seo u dnevni boravak, pustio porniće i posvetio se punjenju istog.

Kada je to bilo privedeno kraju, pažljivo i polako sam ga skinuo, kako to zlato ne bi ispalo iz njega, otišao u sobu gde spavaju majmuni i spustio pored kreveta. Naravno, da bi sve to bilo uverljivije, skinuo sam im bokserice. Ne pitajte me kako sam to podneo, ali za dobru podvalu, ništa mi nije teško.

Tačno tu noć sam ostao bez seksa, ali onaj izraz na njihovim licima jutro posle, je bio neprocenjiv. Trebao sam negde sakriti kameru i snimiti ih onako gologuze kako me hvataju, i tada bih imao ovekovečen onaj momenat, kada je Semovu domaćicu strefila srčka, figurativno naravno.

Ostale dane do svog rođendana sam provodio ustaljeno. Posao, porodica, kres šemice, ako nije bilo kresa, onda Aleksej i Sem. Aleksejava sestra se porodila krajem meseca i rodila jednu prelepu curicu, mislim da lepšu bebicu u životu nisam video. Kada sam otišao da je vidim, kada su izašle iz porodilišta i kada je svojom malenom šačicom, uhvatila moj prst, ništa lepše skoro osetio nisam.

No, naravno, Aleksej je napravio neko sranje, to veče kada se Aleksandra porodila, i ne seća se tačno. Žao mi je jer, znam da se jako zagrejao za tu devojku, Helenu, ali opet koliko je to loše po njega, toliko je i dobro. Nema potrebe da se zaslepi, da ne vidi dalje od nosa, ko zna šta bi ona njemu sutra uradila?

Ne osuđujem pre vremena, da se mi razumemo, ali ko se jednom opeče, posle na sve duva, ili kako već. Uglavnom, zezao sam ga malo, čisto da mu bude lakše, ali u dubini duše sam ga razumeo, iako bih iskreo želeo da taj deo nisam proživeo, osetio. Ne mogu reći da on to nije lepo podnosio, jeste, čak se i trudio da se seti, ali naravno previše alkohola, i nekog pića iz Srbije, mu ne pomaže u tome.

Eh sada, moj rođendan je bio priča za sebe, ono što su mi priredili, ne mogu reći da nisa zaslužio, jer jesam, ali da sam očekivao, nisam ni najmanje. Iskreno zanima me kojem je od njih dvojice to palo na pamet, da mi dovedu sumo rvača da mi igra ples u krilu, sve im jebem. Rvač me je toliko prepao, da sam pomislio da će mi se noge oduzeti za života, ali sreća njihova, pod njihova mislim na ona dva mamlaza, što je to samo bio trenutni šok, inače ju.

Noć istine🔚Where stories live. Discover now