Παραλογισμός μιας ερωτευμένης

21 0 0
                                    

Παραλογισμός μιας ερωτευμένης

Οι πιο ωραίες μυρωδιές είναι εκείνες που δεν περιμένεις . Σαν εκείνη της άνοιξης που σου χτυπάει τα ρουθούνια με τη μυρωδιά των ανθών και σαν τη δική σου που με κεραυνοβολαει με το που σε αντικρίσω .

Το πιο ωραίο άγγιγμα είναι εκείνο του ήλιου που μετά από μια άσχημη μέρα έρχεται με την πιο καυτή ακτίνα . Έτσι και το δικό σου άγγιγμα με καίει και με κάνει να μαρτυρώ από τον πόνο που μόνο λίγο μπορώ να σε αγγίζω .

Την πιο όμορφη χαρά, στα μάτια ,  στη δίνει ένα κατά πράσινο δάσος ή μια γαλανή και ήσυχη παραλία και η καρδιά σου ελευθερώνεται και χτύπα πια με τη δύναμη της φύσης και της ελευθερίας . Αυτού του είδους τη χαρά μου δίνεις το χαμόγελο σου και που να ήξερες τελικά , πόσο όμορφο το βλέπω εγώ με τα δικά μου μάτια .

Οι πιο τρελοί και απολαυστικοί ήχοι είναι αυτοί που ακούς σε ένα δάσος . Τα πουλιά να κελαϊδουν , κάποια ζώα να σουρνονται και το απαλό θρόισμα των λουλουδιών . Μα για εμένα ο πιο απολαυστικός ήχος δεν είναι άλλος παρα εκείνος της φωνής σου , όταν μου λες γειά και με ρωτάς τι κάνεις .

Και τα πιο όμορφα αλλά συνάμα και επικίνδυνα συναισθήματα μπορεί τελικά να στα προσφέρουν δύο σε τούτο τον κόσμο . Η μητέρα φύση που αγνοείς τους κινδύνους της τυφλωμένη από την ομορφιά της και τον γαλήνιο ρομαντισμό της . Και εσύ ο έρως που χτυπάς απρόβλεπτα σε όλες τις αισθήσεις και τις συνδυάζεις στο πιο γευστικό γλυκό του κουταλιού .

Τα δικά μου Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα