14. kapitola - Body shot

2K 89 0
                                    

Všimla jsem si, jak Ryan poznával holky podle zadku a prsou, ale nedala jsem mu to tak snadno. Bylo mi jasné, že by si rád sáhl jako každý chlap, ale nedala jsem se.

K mé smůle vyřkl DJ další hru a já málem hodila záda.

,,A teď se nám vysvlečou zase slečny."

Postavili na parket dvě židle za sebou a mělo jít o body shot s tequilou. Trisha neměla podprsenku, tak si jen vyhrnula tričko a položila se přes ty dvě židle. Tony šel opět první na řadu. Kousek citronu vložil mezi rty, do pupíku nalil trochu tequily a sůl těsně pod prsa.

Tony celý rozdováděný si začal bušit do hrudníku jako king kong a mával svým dlouhým jazykem.

,,Klidně si stáhni i kalhotky a předvedu ti něco lepšího." hulákal na ní a ona se jen chichotala.

Další byl na řadě Doug s tou svoji přiopilou pipkou, které však sundal i podprsenku a nechal ji jen s dlaněmi na bradavkách. Jako bychom neviděli i zbytek. Jestli to někdo točil na mobil, litovala jsem ji.

Shaun s jeho partnerkou to měli za sebou dost rychle, ale chudák slečna měla na břiše snad půl kila soli. Nepočítala jsem tequilu po celých kalhotách.

S nádechem jsem se na pokyn DJ postavila k židlím a vyhrnula si tričko těsně pod prsa. Ještě mě okamžik přemlouval, abych si to tričko svlékla úplně, protože se nemám opravdu za co stydět.

Položila jsem se tedy na záda a vnímala jen tlukot vlastního srdce. Tichou hudbu ani smích ostatních jsem v ten okamžik neslyšela. Hrudník se mi prudce zvedal, když nade mnou poklekl vysmátý Ryan. Vložil mi do úst citron, který jsem držela jen rty. V okolí žaludku jsem cítila nejen lechtání zevnitř, ale i zvenku. Vnímala jsem snad každé zrnko sole. Zavřela jsem oči, když mě zastudila ledová tekutina, kterou mi právě Ryan lil do pupíku.

Úplně se netrefil a tequilu jsem měla po celém břiše. Každou kapičku jsem cítila na bocích i zádech. Ani jsem nedýchala a čekala, kdy to přijde.

Kluci Ryana povzbuzovali a během okamžiku jsem už cítila jeho dech pod prsy. Špička jazyka se jemně dotkla mé kůže kousek nad pupíkem a pomalu klouzala výš až se téměř čelem dotýkal mých prsou. Následně jeho rty obkroužily pupík s tequilou a vcucl obsah do úst.

Konečně jsem se mohla nadechnout, protože jsem potřebovala větší množství kyslíku. Mělo to zakončit citronem, ale nad mé očekávání položil rty přes celý citron a spíš mě políbil než aby hrál co měl.

Něco podobného jsem dlouho nezažila. Hra se lehce zvrtla než by měla, protože tohle jsem od něho nečekala. Kdyby okolo nás nebylo tolik lidí, asi bych mu ten vítězný úsměv vybarvila do fialova. Jakmile totiž přestal s ,,líbající" hrou, všichni ho měli za frajera.

Ani jsem netušila, kdo vyhrál, protože jsem odešla z klubu mezi prvními. Musela jsem rozdýchat, co se stalo. To poslední, co bych chtěla, bylo zažít románek v tomhle okamžiku a téhle situaci zrovna s ním.

Dala jsem si v klidu sprchu a při sebemenším rámusu musela vyjít na chodbu, abych viděla, kdo přicházel. Potřebovala jsem prostě s tím blbem mluvit. Mezi prvními příchozími byl Doug s tou holkou a chvíli za nimi ostatní.

,,Kde je Ryan?" promluvila jsem na Tonyho s Drewem, kteří byli úplně na šrot.

,,Venku kouří. Nemůže dovnitř, protože tam má Doug píchačku."

Hodila jsem na sebe svetr a jen v tričku a kraťasech vyšla před budovu, abych ho našla. Seděl na obrubníku u vchodu na koleje.

,,Co tu děláš?" promluvila jsem první jako bych nevěděla o obsazenosti jeho pokoje.

,,Čekám až se budu moct vrátit do pokoje."

,,Pojď na chvíli ke mně, potřebuju s tebou něco probrat."

Beze slova se sebral a následoval mě. První, co udělal bylo, že mi skočil drze na postel a civěl do stropu.

,,Máš pohodlnější než já."

,,Příště si laskavě odpusť nějaký pusy nebo co to bylo. Tohle si zkoušej na jiný." sjela jsem ho až se údivem posadil na posteli a civěl na mě.

,,Byla to sranda. Netušil jsem, že tě to tak naštve."

,,Sranda? Jako osahávání? To měla být taky sranda?"

,,Gino, nevěděl jsem, že tě to tak naštve. Šlo je o hru."

,,Tak už to víš. Už to nikdy nedělej."

,,Promiň. Netušil jsem, že tě to tak vezme. O nic nešlo." téměř se mi vysmál a pak vstal.





Na útěkuTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang