47.Stále žiji

416 28 5
                                    

HARRY

Dlouhé tři roky jsem se neozval a neuvěřitelně se za to stydím.
Myslím, že už nikdo z vás nevěřil, že do tohoto mého a Louisiho, říkejme tomu deníček, něco napíšu a víte co? Sám jsem tomu nevěřil, ale jsem tady a o něco málo se s vámi podělím.
Nečekejte nic velkého, jen chci, aby jste věděli, že stále žiji a že jsem na vás nezapomněl.

Momentálně se ze všech sil připravuji na své evropské turné které začíná v dubnu a bude trvat několik měsíců. Tedy.. mělo by trvat několik měsíců, začíná se to trochu komplikovat a bojím se, že velkou část koncertů budu muset zrušit.

Upřímně ani nevím, co vám mám psát a co se s vámi mám podělit, za ty tři roky se toho stalo opravdu hodně a mám v tom teď menší zmatek, že nevím, co říct dřív.

Možná by vás zajímalo jak se mám.. a víte co? Má se skvěle. Opravdu upřímně perfektně.

Právě v tuhle chvíli jsem se svým životem velmi spokojený. Naše pauza s One direction stále trvá, vysupuji sám, stejně jako kluci, kteří si také jedou svoji sólo karieru. Podle mých informací se jim daří dobře. Nejsme v nějak extra velkém kontaktu, ale základní informace o nich mám.

Soustředím se teď především na svoji hudbu, na svoje fanoušky, na svoje show.
Víte být po tolika letech sám na podiu je opravdu zláštní, ale nějakým způsobem osvobozující. Cítím se momentálně velmi svobodný a bude to možná znít naivně, ale za ty roky, co jsem na scéně je pro mne tohle moje nejšťastnější období, co se týče hudební kariéry.

Na podiu jsem sám za sebe, jsem sám sebou, dělám si co chci, co se líbí mě. Nikdo mi nic nenakazuje, nikdo mi nic neurčuje, na nikoho se nemusím ohlížet. Jsou to moje koncerty a moje show. Je to prostě skvělé. Mám více prostoru pro komunikaci s fanoušky a to si vážně užívám.

Je mi ale jasné, že vás zajímá i můj osobní život.. No.. co o něm říct.. Momentálně mám něco jako vztah, ale víc vám o tom neřeknu, možná později. Jsem s ním šťastný a to vám pro zatím bude muset stačit. Možná jste pochopili, že teď nemluvím o Louisim..

Mezi mnou a Louisim je asi opravdu definitnvní konec. Za ty roky, co jsme odešli ze scény jako One direction jsme spolu komunikovali minimálně, spíše jenom jako ze zdvořilosti. Asi je to tak pro nás oba lepší. Stále jsme manželé, téma rozvod jsme neměli dosud odvahu nakousnout ani jeden, možná nejsme připraveni udělat tuhle definitní tečku. Možná si myslíme, že to není definitvní konec, nebo možná se prostě rozvést nechceme.

Sám nevím, co si o tom myslet a je velmi těžké uvažovat jasně a srozumitelně, když se jedná o Louisiho. Pořád ho miluji. Miluji ho strašně moc, jen už jiným způsobem, nebo si to jen nalhávám a je ta láska němu pořád stejná, sám nevím. Blábolím co? Říkal jsem, že je těžké být při smyslel ohledně něj.  Jak to mezi námi je, bych vám byl asi schopen říct v momentě, co by jsme se viděli, protože to člověk neovlivní a ty pocity příjdou samy. Buď by to s námi neudělalo nic, nebo by nás to naopak oba srazilo na kolena.

Vlastně.. bojím se té druhé možnosti. Zažili jsme toho spolu opravdu strašně moc o většině věcí víte i vy sami z našeho vyprávění a to prostě nejde jen tak smazat a zapomenout.

Podíval jsem se na naši společnou fotku na mé krbové římse. Byli jsme na ní jen my dva, já jsem dával Louovi pusu na tvář a on se usmíval.

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.
To już koniec opublikowanych części.

⏰ Ostatnio Aktualizowane: Mar 21, 2020 ⏰

Dodaj to dzieło do Biblioteki, aby dostawać powiadomienia o nowych częściach!

Bravery (Larry Stylinson)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz