2

430 2 1
                                    

Det han gjorde mot mig pågick länge. När jag inte kom till skolan så kom han personligen hem till mig efter ett tag och hämtade mig i min ruttna lägenhet. Det var efter skolan. Han hade "saknat mig" sa han. Han var förstås arg när han kom och han valde att straffa mig med smisk och annat som skulle få mig att fortsätta komma till skolan. Men han var alltid stressad hemma hos mig. Han vågade inte göra så mycket ifall min alkoholiserade, före detta knarkande mamma skulle komma hem. Då skulle hon nog bry sig om det var en man i hemmet. Man annars när jag kom hem med blåmärken, tårar i hela ansiktet och trasiga kläder fick jag bara en utstirrning. Sen tände hon en ny cigg inomhus och gick ut på balkongen.
När han väl var hemma hos mig kunde han välja i min garderob efter sexiga kläder och string jag skulle ha på mig när han skulle ha "lite kul" med mig som han brukade utrycka sig. Sen tog han mig till hans sommarstuga. Vidret hade en flickvän och inte kunde han riskera att bli upptäckt.
Jag var hans. Om han skulle säga till mig att äta skit hade jag gjort det. Men det var än dag jag inte orkade längre. Jag reste mig inte ur sängen på nästan två veckor. Jag hade aldrig tänkt att gå upp. Han kom hem till mig en gång och slog och sparkade på mig. Men jag brydde mig inte. " Döda mig så jag slipper dig"ville jag säga men jag var för svag. Han gick tillslut rasande iväg. Han lämnade dörren på glänt som den redan var när han kom. Om mamma hade stängt dörren efter sig hade det varit ett framsteg. Om hon hade låst den så hade det varit lika stor chans som jag skulle få se en dinosaurie.
Under den tiden jag låg hade mamma i alla fall kommit in till mig. Då hade faktiskt mamma kommit in surt och gett mig bacon. Jag åt inte. Hon kom in ännu surare nästa gång och tryckte in dom i min mun. Då åt jag. Lite.
Tillslut märkte skolan att något var fel att jag aldrig kom till skolan och tillslut, efter två veckor kom socialtjänst hem till oss som min räddning. Men dom kunde lika gärna låtit mig vara. Allt såg ljust ut till en början. Jag fick massor att prata med. Jag pratade. Men jag sa inget annat om vad han gjorde mot mig. Jag fick veta att han skulle sluta som lärare. Jag var glad. För första gången på dom 4 månaderna han nästan dagligen rörde mig. Mamma fick hjälp. Hon ligger inne för både missbruk och psykisk vård.
Sen fick komma till ett jourhem med en fantastisk familj i väntan att få komma till ett fast fosterhem. Jag var okej. Men jag gick inte till skolan på en månad fast han var borta. Men jag åt, jag var uppe, jag gick promenader med Anna och Göran. Det var två riktiga Svenssons med Volvo boendes i en medelklassig villa med sina två barn. Amanda och Jesper hette dom. Dom var snälla. Jag umgicks med dom, faktiskt utan alcohol. Vi kunde ha kul ändå. Och dom sa många gånger att jag var den roligaste som dom haft här. Jag vet inte om dom sa så till alla med jag köpte det.
Jag bodde hos familjen i två månader sen skulle jag få komma till ett par. Två nygifta personer som skulle vara lämpliga för mig. Gissa vilka det var...

Andra delen då Woop Woop. Kommentera gärna vad ni tycker och vilka ni tror att det är Elin får bo hos!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 29, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

"Alla vet att du ljuger"Where stories live. Discover now