1

495 1 0
                                    

Jag heter Natacha. Nu ska jag berätta något som skedde under två års tid.

Jagvar som två olika personer. I skolan var jag den tjejen som alltid gick med stora tröjor och säckiga jeans eller mjukisbyxor. Hon som hade många vänner, men ändå kunde gå ensam. Hon som gick med en billig mascara som tjejerna ofta kommenterade eller beundrade. Hon som var lite för blyg och sökte sig aldrig till till att stå i skolans centrum. Trots det så var jag tjejen som alla la märke till, som alla såg i korridoren. Jag hade aldrig någon aning om varför. I skolan gjorde jag så lite som möjligt för att synas, med ändå så lyftets blickarna när jag gick förbi. Det gör dom också, men inte med beundran, utan med hat. Det var efter jag berättade. Eller efter vad hon berättade. Kuratorn, som lovat att inget säga. Men hon berättade. För alla, om vad han gjorde mot mig. Vad han gjorde mot mig länge. Hur han tog på mig. När hans äckligas händer rörde vid min kropp. När han tillslut valde att trycka in sig i mig. När han bestämde för att ge mig smisk när jag varit "en olydig tjej". Hur han gjorde saker med min kropp. Den gången när han tog hem mig till sig, när han band fast mig... Jag vill inte tänka på det. Han gjorde mig äcklig. "Jag vet att du gillar det här" brukade han säga när hans tunga gled över min kind. "Jag har sett hur du vill ha det hora" sa han också när jag ibland lyckades få ut ord som "släpp mig" eller "jag vill inte". Ja, han hade sett mitt andra 14-åriga jag. Den som gick med djupa uringningar och tighta klänningar. Den 14 åringen som var en aningen för full och som försökte få betydligt äldre killar i säng. Vi hade råkat vara på samma fest. Han hade iakttagit mig när jag lät dom 25 åriga killarna leka med mig. Jag märkte honom inte. Men i skolan på No lektionerna han hade mig i såg jag hur han kollade på mig på ett annat sätt. Jag brydde mig ingenting. Klart att jag kände igen den där kåta blicken men hur skulle han kunna se så på mig som gick med mina risiga kläder som täckte hela kroppen.
Efter en lektion bad han mig sitta kvar i klassrummet. Han gick och låste dörren. Rättade till kuken som nu stod på topp från hans svarta byxor. Han var svettig och hans vita skjorta klibbade mot hans vältränade kropp. Han slickade sig kring munnen lite lätt. Han andades tungt. Fast han fortfarande stod och glodde på mig med den där blicken från andra sidan klassrummet kunde jag höra hans andetag tydligt. Jag förstod att något var fel så jag gick mot honom för att fråga vad det var. Dum som jag var tänkte jag inte på att hans bånge hade något med saken att göra. Så jag gick mot honom. Jag trodde han var sjuk.
Han andades ännu häftigare och plötsligt tog han flera steg mot mig. Och jag blev faktiskt rädd. Han kom nära. För nära. Han granskade mig noga. Klädde av mig med sin kåta blick. Han smekte mina bara armar med hans äckliga händer. Han kom ännu närmre så jag nu stod fast mot väggen. Jag kände hans äckliga andedräkt mot nacken. Han tar tag i min hals och trycker mig hårdare mot väggen. Jag får ingen luft. Mitt hjärta bultar så det känns som det ska hoppa ut ur bröstkorgen. Han släpper taget en aning och kysser mig med hans äckliga läppar. Trycker in sin äckliga tunga i min mun. Jag var för rädd för att göra någonting. För förvånad för att göra någonting. Varför just han? Min egen lärare. Han som är allas favorit. Han som alla föräldrar tycker är sån förebild. Han som spelar fotboll på sina egna raster med killarna, ger dom en vänskaplig dunk i ryggen. Han som dom andra lärararna tycker ska vara så bra för oss. Han som tjejerna fnissar om bakom ryggen. Han som dom tycker är så snygg. Han som jag tyckt varit snygg. Men han är vidrig. Dom vet inte. Ingen vet. Bara jag.

Min första del. Själv tycker att den är lite rörig och konstig med kommentera om jag ska fortsätta skriva. Hoppas i alla fall att ni gillar den!! Kommentera gärna förslag och vad som borde ändras, om det är något ni inte förstår osv osv om någon ens läser .. Puss😘

"Alla vet att du ljuger"Where stories live. Discover now