CAPITOLUL 15

1.3K 57 3
                                    

Seara târzie. Muzica în căști. Puțin vânt. Tristețe și dezamăgire. Cam asa ma simt eu acuma. Da, îmi place de el. Da, îmi pasa de el. Da, nu pot sa ma uit cum el săruta o alta fata. Nu pot.... Dar trebuie s atrec peste asta. Trebuie sa arat ca sunt tare. Trebuie sa îmi găsesc prieteni și sa ies în oraș. Sa ma distrez și sa încerc sa uit de Jungkook. Așa și voi face!

Mi-am șters lacrimile de pe fața și am schimbat cântecul. De la unul trist, la altul vesel și plin de energie. Am plecat acasă.

Ajungând acasă m-am îmbrăcat în pijama, am luat calculatorul, câteva ciocolate, pop-corn și am plecate in pat.
S: Vreau sa ma uit la dorame!
Am apăsat pe PLAY și am început sa privesc o noua serie.

Ora 00:56
Uitându-mă la ora am văzut ca deacuma e destul de târziu. Trebuie sa ma culc, căci încă am lucrul. Numai după un gând de lucru, chipul lui îmi este în fata ochilor. Am început sa plâng și am adormit plângând.

POV JUNGKOOK
Ora 22:46,ce bine e ca am ajuns acasă destul de repede. Am văzut-o pe Sohi cum se uita la filme. Am hotărât sa îmi fac o cafea.

Când am văzut ca ora e aproape 1:00 am vrut sa bat la geam sau sa ii scriu lui Sohi mesaj sa se culce. Dar după am hotărât ca voi face și mai rău. Într-un moment am văzut ca calculatorul a fost stins și ardea doar lampa de masa. Sohi era culcata pe pat, în forma unei stea. Ea stătea culcata si plângea. Era foarte ușor sa îmi dau seama de ce plângea. Era doar vina mea, dar nu pot face nimic. Trebuie sa o protejez.

În scurt timp ea a adormit, iar eu, pana dimineața nu am putut închide ochii. Îmi era dureros sa o vad cum plânge. Vreau sa vad cum ea zâmbește. Îmi aduc aminte de seara ceea la restaurant. M-am simțit pentru prima data, într-un timp îndelungat, fericit, alături de ea.

Când ceasul a sunat, eu am deschis deoadata geamul. Ea dormea. Ceasul ei tot a sunat și ea cu mare greu s-a sculat. Ochii ei era umflați de la ceea ca a plâns. Nu am mai putut sa ma uit la ea, căci mi se făcea rău și mie. Am închis geamul. Enarvat și supărat e mine am plecat sa ma îmbrac si am ieșit din casa.

POV SOHI
Când dimineața a sunat ceasul m-am simțit foarte rău. Logic, cum sa nu ma simt rău dacă am plâns mult. Când m-am uitat în oglind, sa spun cinstit, m-am speriat. Ochii și fata erau umflați. M-am spălat pe față cu apa rece și m-am machiat puțin. Acuma arat mai normal.

Am luat repede hainele din dulap și m-am îmbrăcat (foto mai jos)

Când am întrat în bucătărie, mi-am făcut o cafea, repede am băut-o și am ieșit din casa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Când am întrat în bucătărie, mi-am făcut o cafea, repede am băut-o și am ieșit din casa.

Bine ca am reușit la autobus, dar nu erau locuri libere asa ca a trebuit sa stau în picioare. Toți din jurul meu mi se părea triști, iar afara a început sa ploua.

În fața companiei erau putini oameni, dar destul de multe mașini. Ridicanduma la etajul necesar mie, am întrat în cabinet și am văzut.....


Va iubesc pe toti❤️❤️❤️ Putin mai târziu va apărea următoru capitol. Pupici cu sclipici💋💖💖🍭

Boss-ul meu, Jeon JungKookWhere stories live. Discover now