$¡5¡$

20 1 0
                                    

Eram in drum spre coafor. Parca aveam nevoie de o mica schimbare. Aproape am terminat liceul. Mai aveam doar o săptămână, unde nu facem nimic pentru ca mna.. am ajuns înauntru si asteptam sa imi vina randul.

D. D: Cineva cu numele "Vanessa" aici?
Vanne: Eu.
D. D: Vino, aveai programare pentru vopsire, da? *ma intreaba mergand in altă camera*
Vanne: Da. *spun urmando*
D. D: Va veni cineva in 2 minute la tine, aseazate si pune asta in jurul gatului. *spune si imi dă un fel de "mantie" pe care o leg in jurul gatului si ma asez comod pe scaun.*
Vanne: Daca m-ar vedea acum Cristi ar rade cu lacrimi de mine. *spun zambind cu voce tare*
Xx: Ohhh, chiar ar faceo! *spune o voce barbateasca*
Vanne: Bogdan... nu stiam ca lucrezi aici... cum de.. ?
Bogdan: Ahh, sis e pasiunea mea asta. Imi place mult sa ma joc in parul oamenilor. *spune si chicoteste*
Vanne: Bine, bine, hai imi faci părului ?
Bogdan: Chiar vrei sa il distrugi?
Vanne: Ai de gand sa o faci sau o chem pe acea tanti?
Bogdan: O fac, o fac. Spune-mi cum vrei? Blond, negru, suvite?
Vanne: Așa. *spun si ii arată poza*

Bogdan: Vanne, iti distrugi parul, e asa moale si lung

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bogdan: Vanne, iti distrugi parul, e asa moale si lung.
Vanne: Haide, da-i drumul! Parul meu nu se va face singur asa. Mai am si altceva de facut azi!
Bogdan: Nu pot sa cred ca fac asta unui par asa superb...

Peste 2 ore*

Sunt deja la salonul de unghii unde am ajuns acum puțin timp. Parul meu arată bestial. Chiar daca m-am vopsit si imi pun unghii asa nu va insemna ca ma voi schimba. M-am lasat de box si m-am apucat de karate. Am ales sa imi fac unghiile asa.

Dupa ce am terminat si aici, am plecat spre un supermarket

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dupa ce am terminat si aici, am plecat spre un supermarket. Pentru a lua ceva de mâncare. L-as fi trimis pe Max sau Mark dimineață dar au spus ca au treaba amândoi asa ca nu am mai mâncat nimic de aseara si e deja ora 14:30. Cred ca voi merge putin si pe la cimitir. Mi-e dor sa vorbesc cu mama si tata. De cand m-am mutat cu Max si Mark nu le-am mai vorbit.. Ma simt bine cu ei, am început sa ma acomodez dar imi lipsesc plimbarile de seara, marea, iesitul pe nisip în picioarele goale.. Am început sa pun in cos tot ce imi trebuia, mai apoi mergand la casa sa plătesc. Acum sunt 3 persoane pentru care trebuie sa fac sau sa cumpăr mancare pentru ca niciunul din noi nu mănâncă la fel. Ies afara cu 3 pungi in care aveam diferite cumparaturi si un cadou pentru Cristi. Azi este ziua lui. Parintii lui Mark au decis sa il adopte, iar acum cei doi fac un #duodesoc cum le spun parintii.

O iubire eternă F. F.Where stories live. Discover now